İnci GS Yuasa’ya ‘Faydalı Model’ ödülü

İnci GS Yuasa’ya ‘Faydalı Model’ ödülü

İnci Holding iştiraklerinden İnci Akü, Japon akü devi GS Yuasa ile gerçekleştirdiği ortaklık sonrası İnci GS Yuasa A.Ş. olarak geliştirdiği Ar-Ge projeleri ile TAYSAD’ın ‘Faydalı Model’ kategorisinde bu yıl ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) geleneksel olarak düzenlediği Olağan Genel Kurul toplantısının 38’incisini 10 Mart 2016’da gerçekleştirdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da genel kurul kapsamında ‘patent, faydalı model, endüstriyel tasarım, ihracat ve eğitim’ kategorilerinde ilk üçe giren şirketler ödüllendirildi. Sektörünün ilk Sanayi Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezine sahip olan ve İnci Akü, İnci Battery gibi öncü markaları çatısı altında bulunduran İnci GS Yuasa A.Ş., dernek üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ‘Faydalı model’ kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Ödül ile ilgili değerlendirmede bulunan İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, "TAYSAD tarafından ‘Faydalı model’ kategorisinde ödüle layık görüldüğümüz için çok gururluyuz. Son iki yıldır, bu kıymetli ödülü almak ve başarı sıralamamızı bu yıl bir üst seviyeye taşıdığımızı görmek bizleri ayrıca çok sevindiriyor. Markamızı seçen müşterilerimizin en iyi kalite ve inovasyonu hak ettiğine inanıyoruz. İnci Akü’nün sahip olduğu potansiyel ile dünya akü sektörünün önemli isimlerinden GS Yuasa’nın Ar-Ge yetkinliklerini birleştirerek mevcut inovasyon gücümüzü daha da kuvvetlendirdik. İnci GS Yuasa A.Ş. olarak, önümüzdeki dönemde de yenilikçi işlere imzamızı atmaya devam edeceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören TAYSAD üyelerine ve ülkemiz için katma değer yaratan herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.