İnci Akü, dünyanın ilk akü test cihazını tanıttı

İnci Akü, dünyanın ilk akü test cihazını tanıttı

İnci Akü, akünün durumu hakkında hızlı, güvenilir bilgiyi veren, dünyada ilk ve tek olan Incineering Solutions (IS) Battery Tester akü test ve analiz cihazının tanıtımını yaptı. 3 dakikada aküyü test eden cihaz büyük ilgi gördü.

İhracat lideri İnci Akü, 2-4 Haziran 2015 tarihleri arasında, 13’üncü kez gerçekleştirilen Automechanika Dubai Fuarı’nda yerini aldı. İnci Akü fuarda, yüksek doğruluk payı ile akünün durumu hakkında hızlı, güvenilir bilgiyi veren; müşterilere satış sonrası süreçte en iyi hizmeti sunmayı vaat eden ‘Incineering Solutions (IS) Battery Tester’ akü test ve analiz cihazının tanıtımını yaptı.

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan İnci Akü Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, “Otomotiv yan sanayisinin önemli buluşmalarından biri olan Automechanika Dubai Fuarı’nda, starter ürün gruplarımızı ve dünyada ilk ve tek olan ‘Incineering Solutions (IS) Battery Tester’ akü test ve analiz cihazımızı tanıttık. 4 kıtada 80’in üzerinde ülkeye ihracat yapan ve sektörün ihracat liderliği bayrağını yıllardır taşıyan bir firma olarak, İnci Akü’yü global marka olma yolunda dünyanın dört bir yanında müşterilerimizle buluşturmak ve bu platformlarda büyük ilgiyle karşılaşmaktan memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.

3 DAKİKADA AKÜ TESTİ
Yıldırım, yeni ürünle ilgili şu açıklamaları yaptı: ‘‘Midtronics firması işbirliğiyle geliştirdiğimiz, multifonksiyonel özelliğe sahip Incineering Solutions (IS) Battery Tester, akünün doluluk oranı ve sağlık durumu oranlarını hesaplayarak arızanın üretim kaynaklı olup olmadığını ayırt ediyor. Böylelikle garanti yönetimi konularında nihai kullanıcıya ve bayilere yardımcı oluyor. 3 dakika gibi kısa bir sürede sonuç veren cihaz, yüksek güvenilirlikle sonucu ortaya koyuyor. Akü test ve analiz cihazımızda yapılan tüm işlemler hafıza kartına depolandığı için veri aktarımı yapılabilmesini sağlıyor. Ayrıca kolay taşınıyor ve elektriğe ihtiyaç duymuyor. İnci Akü olarak, Incineering Solutions (IS) Battery Tester ile müşterilerimize satış sonrası süreçte de en iyi hizmeti sunmayı vaat ediyoruz. ’’

İletkenlik Testi, Dijital Multimetre, Hidrometre ve Deşarj Yükleme Testi fonksiyonlarıyla dünyada ilk ve tek olan ürün, garanti değişimlerinde arıza yaşanmadan erken teşhis özelliği sayesinde, beklenmedik akü arızalarını, dolayısıyla zaman kayıplarını ve yol yardım maliyetlerini minimize ediyor. Bu anlamda ürün ticari araç filolarına da önemli avantajlar sunuyor.

2014’te yaklaşık 85 milyon dolar tutarında ihracat gerçekleştiren İnci Akü, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan sonuçlara göre ilk 1.000 ihracatçı firma arasında 17 sıra birden yükselerek 195’inci sırada yer aldı. İnci Akü bu performansıyla ‘sektörünün ihracat lideri’ ünvanını bu yıl da korudu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.