İnan Turizm’den 2 Prestij yatırımı

İnan Turizm’den 2 Prestij yatırımı

Adana merkezli İnan Turizm filosuna 2 Temsa Prestij araç daha aldı. 2012 yılında 3 Prestij yatırımı gerçekleştiren İnan Turizm yeni araç yatırımları...

Adana merkezli İnan Turizm filosuna 2 Temsa Prestij araç daha aldı. 2012 yılında 3 Prestij yatırımı gerçekleştiren İnan Turizm yeni araç yatırımları yapmayı da planlıyor.

Temsa Adana Shoowrom’da düzenlenen törenle 2 Prestij, Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır tarafından İnan Turizm firma sahibi Feyzullah Tanır’a teslim edildi. 1959 yılında yolcu taşımacılığı alanına adım atan İnan Turizm okul, personel ve turizm taşımacılığı alanında hizmet veriyor. Firmanın filosunda 60’ı özmal olmak üzere 140 dolayında araç bulunuyor. Temsa Prestij tercihini Feyzullah Tanır şu şekilde açıklıyor: Kendi memleketimin şirketi,  bu ülkeye hem yarattığı katma değer ile hem istihdam ile Sabancı Grubu’nun aracını almak bize mutluluk veriyor. Bu konuda hassasiyetle hareket ediyorum.”

Yeni yatırımlar olabilir

2012 yılında 3 Prestij yatırımı yaptığını 2013 yılının ilk günlerinde 2 Prestij ile yatırımlara devam ettiğini belirten Tanır, “Tabiî ki iş hacmimizin artışına bağlı olarak yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Bakarsınız birden 10 Prestij daha filomuza katabiliriz. Filomuzun 27 kişilik araçlarının yüzde 80’ini Temsa markası oluşturuyor. Filomuzda 17 kişilik araçlarla okul taşımacılığı yapıyorum. Temsa’nın bu alana yönelik aracı olsa yine Temsa öncelikli tercihim olur” diye konuştu.

2013’ten umutluyum

2012 yılından genel anlamda çok memnun olduklarını ve 2013 yılına yönelik beklentilerinin de çok olumlu olduğunu belirten Feyzullah Tanır, “İhalelerde zaman zaman iş almak için yıkıcı rekabet yapanlar olsa da kaliteli, güvenli hizmeti ilke edinen firmalar daha çok tercih ediliyor” dedi. Adana’da tahditli plaka kapsamında S plaka ile hizmet verdiklerini yeni plaka ihtiyacının bulunmadığını vurgulayan Feyzullan Tanır, “bu işin bir düzene kavuşması, belirlenmiş bir sınırlarının olması kaliteyi artırır” dedi.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.