İlaç firmalarının temsilcileri Ekol tesislerini gezdi

İlaç firmalarının temsilcileri Ekol tesislerini gezdi

Ekol Healthcare’in organize ettiği “Uluslararası İlaç Takip Sistemi” etkinliği, 20’den fazla Türk ve uluslararası ilaç firmasının üst düzey yetkililerine ev sahipliği yaptı.

Ekol Healthcare ve Amerika merkezli yönetim ve teknoloji danışmanlığı şirketi olan Supply Chain Wizard şirketlerinin 30 Nisan’da İstanbul’da organize ettiği “Uluslararası İlaç Takip Sistemi” etkinliği, 20’den fazla Türk ve uluslararası ilaç firmasının üst düzey yetkililerine ev sahipliği yaptı. 2005 yılından bu yana sağlık lojistiği konusunda çeşitli hizmetler sunan Ekol; katılımcılara Sağlık Bakanlığı Mevzuatları çerçevesinde ilaç ve medikal malzemelerin depolandığı Yasemin tesisini gezdirdi ve depo yönetimi ile İlaç Takip Sistemi uygulamaları hakkında bilgiler verdi. Öğleden sonra ise Ekol Lojistik’in genel merkezi Kardelen tesislerinde workshoplar düzenleyerek uluslararası mevzuat, bütçe ve uygumalada karşılaşılan sorunlar ile ilgili sunumlar yapıldı. Aynı gün yapılan panelde Bayer, Par Pharma, AGE ve Conval Group yöneticileri sektörde yaşanan güncel sorunlara yönelik görüşlerini paylaştılar ve çözüm önerilerini sundular.

Ülkelere göre İlaç Takip Sistemi mevzuatları farklı olduğundan, Supply Chain Wizard firma yetkilileri farklı ihtiyaçlara uygun stratejiler, hizmet sağlayıcının seçimi ve bütçe hazırlığı üzerine detaylı bilgiler verdiler. Organizasyona; Par Pharma / Amerika, Pfizer / Suudi Arabistan, Mylan / İrlanda, Epista / Danimarka, CGN / Amerika ile Türkiye’den Bayer, Amgen, Mustafa Nevzat, Türkiye ve Bilim İlaç firmalarının yöneticileri katıldı.

ekol-healtcare-(2).jpgEkol Healthcare Hakkında:

Ekol Healthcare; insan sağlığı, hayvan sağlığı, medikal ürünler, göz sağlığı ve cerrahi ürün gruplarında, uluslararası taşıma, gümrükleme, depolama ve ulusal dağıtım hizmetleri veriyor. Türkiye’de hareket eden her 10 ilaçtan 4’ü Türkiye sağlık lojistiği sektörünün lideri Ekol Healthcare’in elinden geçiyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.