İkinci elde bahar şenliği

İkinci elde bahar şenliği

İkinci elde her marka model ve yaşta geniş ürün yelpazesiyle Türkiye genelinde 65 noktada hizmet veren DOD’un bahar kampanyası çerçevesinde 1,04’den...

İkinci elde her marka model ve yaşta geniş ürün yelpazesiyle Türkiye genelinde 65 noktada hizmet veren DOD’un bahar kampanyası çerçevesinde 1,04’den başlayan oranlarla araç sahibi olabilme fırsatı sunuluyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük kurumsal ikinci el markası Doğuş Oto Değerlendirme (DOD), bahar kampanyası adıyla ikinci elde özel bir kredi kampanyası düzenliyor. DOD – vdf işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde DOD müşterileri, krediyle, kasko ve kredi koruma sigortasını birlikte aldıklarında 24 aya kadar vadelerde 1,04’lük faiz oranlarıyla araç sahibi olabiliyor. DOD sisteminde yer alan her marka ve modeldeki araçlarda uygulanan bu kampanyayla, 10 yaşa kadar araçlara cazip kredi seçenekleriyle sahip olabilmek mümkün. Kampanya çerçevesinde örneğin 2010 model bir VW Polo’ya 10 bin TL peşinat verilmesi durumunda, 48 ay boyunca sadece 471 TL’lik taksitlerle sahip olunabiliyor. Kampanya çerçevesinde araç satış bedellerinin yüzde 80’nine kadar kredi kullanarak DOD’da satışa sunulan dilediğiniz araca sahip olabiliyorsunuz.




LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.