İDO Yolcu Gemisi Satın Alacak
İşin Adı : 600 Kişi Kapasiteli 3 adet Yolcu Gemisi Alımı İhale Kayıt No : 2007/199175 Türü - Usulü : Mal...
İşin Adı : 600 Kişi Kapasiteli 3 adet Yolcu Gemisi Alımı
İhale Kayıt No : 2007/199175
Türü - Usulü : Mal alımı - Açık ihale usulü
Teslim Yeri(leri) : Malların Tamamı İDO İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş.'ne İstanbul Limanında Teslim Edilecektir.
İhale dokümanı İDO İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş. Satınalma Müdürlüğü Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı-Eminönü/İstanbul adresinde görülebilir ve 100 YTL / Milyon TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
Teklifler 04.02.2008 tarihi, saat 14:00 'a kadar İdo İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı-Eminönü/İstanbul adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
LOJİPORT







Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.