Hyundai i20 ile durup kalmak çok ucuz

Hyundai i20 ile durup kalmak çok ucuz

90 HP’lik 1.4 lt CRDi dizel  motor seçeneğiyle alınabilen sistem, kısa süreli duraklamalarda ve dur-kalk trafikte motoru durdurarak, yakıt tüketimini...

90 HP’lik 1.4 lt CRDi dizel  motor seçeneğiyle alınabilen sistem, kısa süreli duraklamalarda ve dur-kalk trafikte motoru durdurarak, yakıt tüketimini yüzde 20’ye varan oranda azaltıyor.

Bu sayede i20 Troy 1.4 CRDi’ın yakıt tüketimi 100 km’de ortalama 3.7 lt’ye kadar düşüyor. ESP ve 15 inçlik jantlarla birlikte düşük sürtünme direncine sahip lastiklerin de standart olarak sunulduğu i20 Troy ISG Plus’ın anahtar teslim satış fiyatı 39 bin 200 TL olarak belirlendi. Bununla birlikte 2012 model i20 Troy’un “Team” ve “Mode” donanım paketlerinde artık 14 yerine 15 inç jantlar sunuluyor. Ayrıca i20 Troy’un 1.4 benzinli (manuel ve otomatik) ve 1.4 dizel manuel motor seçeneklerinde sunulan Prime donanım paketinin üzerine eklenen, ses tanıma fonksiyonlu bluetooth, 15 inç alaşım jant, deri direksiyon simidi ve vites topuzu özelliklerini içeren “Prime Plus” donanım paketi de 1.400 TL ekstra bedelle satın alınabiliyor.

 

Levent Köprülü- Otokolik

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.