Hydron’dan iş dünyasına eğitim daveti

Hydron’dan iş dünyasına eğitim daveti

 Hydron Danışmanlık, GESİAD bünyesinde başladığı eğitim seminerlerini sürdürüyor. Son olarak satınalma ve satış kontratları eğitimleri veren...

 

Hydron Danışmanlık, GESİAD bünyesinde başladığı eğitim seminerlerini sürdürüyor. Son olarak satınalma ve satış kontratları eğitimleri veren firma; 26-27 Ağustos’ta ‘QFD/Kalite Fonksiyon Yayılımı ile önceliklendirme: işletmenizi etkin ve verimli kılma’ ve 16-17 Eylül’de de ‘sözleşme’ eğitimi verecek. İsteyen herkese açık olan eğitimler, firma sahip ve çalışanlarını bilinçlendirirken günün gereklerine ayak uydurabilecek hale gelmeleri açısından da onlara katkı sağlıyor.

Herkesi bekliyoruz

Hydron Danışmanlık firmasının Yönetici Direktörü Haydar Koçak, dileyen herkesi bu eğitimlere beklediklerini belirtirken, firması hakkında da şu bilgileri veriyor: ‘Hydron Danışmanlık olarak, özellikle bu yılın başlarındaGL Sertifikalı ürünümüzü Türkiye’nin en büyük bir yazılım firmasına sattıktan sonra asıl işimiz olan danışmanlık ve eğitim faaliyetlerine odaklandık. Hydron Danışmanlık, denizcilik sektöründe 10 yıla yakın tecrübesi ve büyük ölçekli projelere atmış olduğu imza ile danışılan şirket haline gelmiştir. Gemi Yönetim Sistemi, Armatör Ticari Yazılımları, Kara Yolları yeniden yapılandırma ve uygulama çözümleri, Demir Yolları Yönetim Sistemleri gibi çözümleri ile uctan uca deniz lojistiği konusunda ciddi birikim kazanmıştır.’

Denizcilik için proje danışmanlığını hedefliyor

Koçak’ın söylediğine göre bağımsız proje yönetim danışmanlığı, sözleşme yönetim danışmanlığı, süreç yönetim danışmanlığı, IT danışmanlığı gibi spesifik danışmanlıklar veren firmanın müşteri portföyünde Martı Denizcilik, Ulusoy Denizcilik gibi firmalar yer alıyor. Hydron’un denizcilik firmaları icin ana hedefi ise aslında proje danısmanlığı.

Denizcilik sektörü neden ihtiyaç duyuyor?

‘Denizcilik sektöründe özellikle Gemi Yönetim Sistemlerinin uygulaması zor projelerdir. Hydron olarak çözüm ne olursa olsun bağımsız denetim ve proje yönetim anlayışı ile firma ile yazılım firması arasında iletişimi güçlendiren bir rol üstlenmektedir. Bu şekilde uzun zamandır çözülmeyen ve bitirilmeyen projeler, kısa sürede bitirilebilir hale gelmektedir. Bu konuda ciddi bir bağımsız proje yönetim danışmanlık talebi gelmektedir.’ diyen Koçak, sözlerini şöyle sürdürüyor: ‘Denizcilik firmalarını gözlemlediğimizde;

-çoğunun entegre yönetim sistemlerinin olmadığını,

-IT altyapıları ve bunu destekleyecek personellerinin bulunmadığını,

-Class gereği PMS sistemleri almış olmalarına rağmen ya projelerin yarım kaldığıya da projeden istenen verimi alamadıkları.

-Manuel evrak kullanımına rağmen etkin bir döküman yönetim sistemlerinin bulunmadığı görülüyor.

Aslında birçok çözümü herhangi bir yatırım yapmadan kolaylıkla alabilirler. Vereceğimiz danışmanlıkla sağlıklı bir bilgi teknolojileri altyapısına sahip olabilirler.

IT Danışmanlık hizmetimizle firmaların mevcut Bilgi Teknolojileri altyapılarının denetlenmesi ve eksiklerinin giderilerek standartlara ulaşılması, mevcut yürüyen ya da başlayan projelerde tedarikçi firma ile çalışanlar arasında köprü oluşturarak projedeki sorunların aşılması ve firma için en yüksek faydanın sağlanması, temel bileşenleri (mail, crm, doküman yönetimi, vb) kullanılarak temel seviyede IT alt yapısını oluşturma konularında danışmanlık hizmetlerimiz mevcuttur.

Danışmalığa ek olarak problem çözme teknikleri, takım yönetimi, sözleşme yönetimi gibi eğitimlerle firmadaki çalışanların yetkinliğini arttırmaktayız. Hizmetlerimizi  farklı zamanlar içeren paketler şeklinde sunuyoruz. Bu şekilde tam zamanlı deneyimli IT müdürü yerine benzer faydayı daha kısa zamanlı pakatlerle alma fırsatını yakalamış olmaktalar.’

Haydar Koçak kimdir?

ODTU Fizik ve Matematik bölümlerinden bitirdikten sonra ERP Yöneticiliği, IT müdürlükleri, Yönetim Danışmanlıkları, IT Danışmanlık pozisyonundan sonra Genel Müdürlük pozisyonlarında bulunmuştur. Büyük ve Uluslararası projelerde büyük başarılara imza atmıştır. Yedipe Universitesinde MBA, Istanbul Universitesinde Lojistik Yönetimi Ihtisası yapmıştır.

Hydron Danışmanlık firmasında yönetici Direktör görevinde yer alırken firmaların etkin ve hızlı kararlar almasını; bu kararlar alınırken risklerini yönetecek yetkinlik eğitimleri vererek insan faktörünü iyileştirme, Süreç Yönetim danışmanlığı ile şirket akışlarındaki darboğazları aşmayı ve optimize ederek süreçlerde iyileştirme yapma; iş zekası, döküman yönetimi ve Çevre İş Sağlığı Yönetimi , Süreç otomasyonları çözümleri ile teknolojilerde iyileştirme konularında firmalara yardımcı olmaktadır. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.