Hoşdere’de de artık dizayn stüdyo var

Hoşdere’de de artık dizayn stüdyo var

Mercedes-Benz Türk, yurtiçi ve ihracat müşterilerine daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla tamamen yenilediği otobüs teslimat holünü hizmete...

Mercedes-Benz Türk, yurtiçi ve ihracat müşterilerine daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla tamamen yenilediği otobüs teslimat holünü hizmete sundu. Son model aletlerle donatılan ve 1 milyon TL yatırımla yenilenen merkezdeki dizayn stüdyosu, ihracat müşterilerinin otobüs siparişlerini imalat aşamasındayken, simulatif ortamda kullanıma hazır görmelerini sağlayacak.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Teslimat Holü yenilenerek açıldı. Kurulduğu yıldan bu yana 670 milyon Euro yatırım yapan Mercedes-Benz Türk, bu miktarı yeni yatırımıyla 1 milyon TL daha geliştirdi. 160 metrekarelik holün yenilenmesi yaklaşık 4 ay sürdü. Yerli ve yabancı müşterilere artık daha aydınlık ve modern bir tesiste hizmet verilecek. Tüm teknik donanımlar Daimler standartlarına göre düzenlendi. Yeni teslimat holünde modern bir kafeterya ve rahat toplantı alanları bulunuyor. Eğlence sistemlerinin entegrasyonu ile müşterileri eğlendirmek için multivizyonlar ve güvenlik sistemleri gibi detaylı bilgiler gösterilecek. Giriş katı toplantı ve bekleme salonu, üst katı da çalışanlar için ofis katı olacak. İhracat pazarlarındaki müşteriler için de Mannheim’daki merkezle görüşebilecekleri bir yapı oluşturuldu.

Basın mensuplarına yeni holün tanıtımını yapan Otobüs Satış Sipariş Yönetimi ve İhracat Yöneticisi Hakan Bubik, teslimatı samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleştirmek için bekleme koltuğu olmayan salonu şu sözlerle tanıttı. “Mannheim’da özellikle ihracat müşterilerine yönelik Mercedes-Benz dizayn stüdyo bulunuyor. Dizayn stüdyo, aracın içiyle dışının birlikte planlanabildiği, aracın içiyle birlikte döşemelerin, tutunma boruları yan duvarlarının renk kombinasyonlarını, opsiyon listesi içinde sunmak için var. Ancak, seçilen malzemenin sonuçta kumaş olduğu düşünülürse, müşteri kumaşa dokunabilmek istiyor. Hav kalınlığı, malzemesinin renk ile uyumlu olup olmadığı, dış rengiyle kombinasyonu bugüne kadar araçlar teslim edildiğinde öğrenebiliyorlardı. Şimdi bunu araçları sipariş etmeden önce karar verme aşamasında simülasyon ile görebiliyorlar. Değişiklik halinde aracınızın son halini Mannheim’a bildirip, yeni bir seçim yapabileceksiniz. Bu çalışmanın sonucunda netlik kazanan tercih, kayda bağlanarak hayatiyet kazanacak. Özellikle krizden önce Yunanistan, Bulgaristan gibi komşu ülkeler ve Körfez ülkeleri, Suudi Arabistan Almanya’daki dizayn stüdyoya gidiyorlardı, artık o kadar kilometre kat etmelerine gerek kalmayacak.”

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.