Hopaport, 1 günde 5 gemiyi ağırladı

Hopaport, 1 günde 5 gemiyi ağırladı

Bir günde 5 geminin birden giriş yaptığı Limanda Çimento terminaline Arel 3 gemisi Uçucu Kül, Tahıl Terminaline Rıver Grace ve Makc Buğday, Akçansa Çimento Terminaline Kaptan Cevdet Çimento ve Ana Operasyon Terminaline Golden Lion Kömür ile giriş yaptı

Ülkemizin Karadeniz Bölgesindeki önemli limanlarından biri olan HOPAPORT’ta Ağustos ayında hareketlilik devam ediyor.

Bir günde 5 geminin birden giriş yaptığı Limanda Çimento terminaline Arel 3 gemisi Uçucu Kül, Tahıl Terminaline Rıver Grace ve Makc Buğday, Akçansa Çimento Terminaline Kaptan Cevdet Çimento ve Ana Operasyon Terminaline Golden Lion Kömür ile giriş yaptı ve tüm gemilerde Boşaltma işlemlerine devam ediliyor.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Limanlarının stratejik konumu, 7/24 her türlü olumsuz şartlara rağmen güvenli tahliye işlemlerinin rahatlıkla yapılabilir olması, kapalı ve açık depolama alanlarının genişliği ile tercih edilir konumda olduğunu ifade ederek “HOPAPORT’a ciddi paralar harcayarak güvenliği en üst düzeye çıkarttık. Tüm terminallerde yangın söndürme sistemlerini komple yeniledik ve artık anında müdahale edilebilir noktaya geldik.

HOPAPORT olarak çok değişik projeler üzerine çalışıyoruz. Şartlar uygun hale geldiğinde bu projelerden birkaçını hayata geçirdiğimizde ülkemiz, bölgemiz, Artvin’imiz ve Hopa’mız ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz. İstihdam ve Nakliye sektörü olarak ciddi bir canlanmanın da işareti olacak.

Biz tüm departmanlarda çalışan personelimizle ve sahada çalışan mesai arkadaşlarımızla  tüm enerjimizi vererek çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

hopaport-gemi-(1).jpghopaport-gemi-(7).jpghopaport-gemi-(9).jpghopaport-gemi-(11).jpg

Hayati AKBAŞ – HOPA / LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.