Hibrit Araçlara Özel Motor ve Şanzıman Yağları

Hibrit Araçlara Özel Motor ve Şanzıman Yağları

Motor yağları üreticisi Motul özel üretilmiş ürünleri ile yeni nesil tüm hibrit araçların motor ve şanzıman yağı ihtiyaçlarını karşılıyor

Dört farklı viskozitede üretilen %100 sentetik Motul Hybrid Serisi motor yağları ve tam otomatik, CVT ve DCT şanzımanlı araçlar için tasarlanan şanzıman yağları, hibrit araçların tüm yağlama ihtiyaçlarına cevap veriyor. 

Hibrit teknolojiler için üretilmiş bu serinin tüm ürünleri tamamen sentetik ve oldukça düşük viskozite seviyeleri SAE 0W20, SAE 0W16, SAE 0W12 ve SAE 0W8 ile dikkat çekici bir yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu yağların faydaları her türlü çalışma sıcaklığında hem motoru ilk çalıştırmada, hem de sonrasında görülüyor; motorun temizliği ve sağlığından ödün vermeden yağ tüketimini düşük seviyelerde tutuyor ve aynı zamanda katalitik konvertör araçlar için uyumlu olması ile öne çıkıyor. Ayrıca Motul, SAE 0W8 ve SAE 0W12 viskozite seviyelerine sahip motor yağlarını Dünya’da geliştiren ve piyasaya sunan ilk marka olma özelliğini de taşıyor. 

Motor ve orijinal araç üreticilerinin daha çevreci ürünler ve üretim metotları kullandığı günümüzde Motul de bu üreticilerin yanında olup geçmişten gelen Ar-Ge bilgisi ve tecrübesi ile geleceğin ürünlerini üretip pazara sunmaya devam edecek.

Türkiye’de 2020 sonu itibari ile 25bin’e yakın elektrikli ve hibrit araç satışı gerçekleşti. Bu araçların kullanıcıları, araçlarının ihtiyacı olan yağlar için Motul’ün bu özel serisini tercih edebilecek. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.