Her sıcaklığa özel konteyner

Her sıcaklığa özel konteyner

ArcticStore, Superstore, UltraFreezer ve HotBox isimli ürünleriyle eksi 60 ile artı 60 derece arasında depolama imkanı veren Titan Konteyner, SuperStore adlı sistemle de depolama alanı konusunda sınırsız özgürlük sunuyor.

Taşınabilir depo ve konteynerde dünyanın önde gelen markalarından olan Titan Konteyner, özellikle gıda şirketlerinin soğuk depolama ihtiyaçlarına getirdiği pratik ve ekonomik çözümlerle dikkat çekiyor. Yeni teknolojilerle üretilen, düşük enerji tüketimi sağlayan, eksi 60 ile artı 60 derece arasında güvenilir soğutma özelliğine sahip, ısı kontrollü taşınabilir soğuk hava depoları ve soğutmalı konteynerler, Türkiye’de müşterilere sunuluyor.

Firma olarak her türde ve ölçüde konteyner üretimi ve tedariği yaptıklarını söyleyen Titan Konteyner Türkiye Bölge Müdürü Gökhan Ünver, her sektörün ihtiyacına yönelik ısı kontrollü konteynerleri bünyelerinde bulundurduklarını söyledi. Dünyanın 27 farklı ülkesinde, Türkiye’nin ise onlarca farklı noktada müşterilerine ulaştıklarını belirten Ünver, özellikle de gıda alanında Türkiye’de tercih edilen marka olduklarını kaydetti. Ünver, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sıcaklık kontrollü depolama konusunda konteyner boyutlarındaki ArcticStore taşınabilir soğuk hava depolarımız özellikle gıda sektörü başta olmak üzere, gıda ile ilişkili diğer sektörlerin soğuk hava depolama ihtiyaçlarına mükemmel çözümler sunuyor. 3 farklı ölçüde olan ArcticStore soğuk hava depolarımız 3 m, 6 m ve 12 m uzunluklarıyla 10’ , 20’ ve 40’ konteyner ile aynı ölçülerdedir. Konteyner şeklinde olması bir yerden başka bir yere kolaylıkla nakledilmesini sağlıyor. Taşınabilir olması sayesinde ayrıca soğuk hava depolarımızın kullanıldığı alanda kolaylıkla yeri değiştirilebiliyor.”

titan-4.jpg

ARCTICSTORE İLE YÜZDE 50 ENERJİ TASARRUFU
ArcticStore soğuk hava depolarının, -40 C ile + 30 C arasında istenilen sıcaklığa ayarlanabildiğini anlatan Ünver, 70 C gibi geniş bir sıcaklık ayarlama aralığı olan bu ürünün özelliği ile her türlü gıda depolamasına uygun olduğunu ifade etti. ArcticStore soğuk hava depolarıyla enerjiden yüzde 50 tasarruf etmenin mümkün olduğunu aktaran Ünver, “Soğuk Hava depolarımızda en son teknoloji soğutma sistemi kullanılmaktadır. Thermoking Magnum Plus soğutma sistemiyle ArcticStore soğuk hava depolarımız eski tip reefer konteynerlere kıyasla yüzde 50 daha az elektrik harcayan oldukça enerji tasarruflu ürünler. Birden çok farklı gıda ürünü üretimi-tedariği yapan bir firma aynı ArcticStore soğuk hava deposu ile ihtiyacı dahilinde, yılın belirli döneminde  -30 C’de dondurma, et –balık gibi dondurulmuş ürün, sonrasında +4 C ‘de peynir, süt ürünü depolaması yapabilir. ArcticStore soğuk hava depolarının dışı paslanmaz çelik olup, iç panelleri de paslanmaz çelikten imal ediliyor. Bu sayede hijyenik ve anti-bakteriyel bir depolama ortamı sunuyor. Kalın -düz alüminyum zemini sağlam yapıda olup, trans-palet gibi yükleme araçlarının içerisinde rahatlıkla kullanılmasına imkan sağlıyor. Ayrıca ArcticStore içerisinde iç aydınlatma ve alarm sistemi mevcut olup, yükleme rampası da soğuk hava deposu ile birlikte teslim ediliyor” diye konuştu.

titan-1-001.jpg

SUPERSTORE İLE HER MODA UYGUN BİR ÇÖZÜM VAR
Standart konteyner ve ArcticStore taşınabilir soğuk hava depolarının yanı sıra, dünya genelinde yaygın olarak hizmet verdikleri SuperStore soğuk hava deposu hizmetleriyle de ilgili bilgi veren Ünver, sistemin avantajlarını anlattı. SuperStore’un, konteyner boyutundan daha büyük soğuk hava depolama ihtiyaçları için modüler bir çözüm olduğunu anlatan Ünver, “Yan duvarları çıkarılmış şekilde özel olarak üretilen konteyner modüllerimiz yan yana eklenip 58 m2’den başlayarak her modül ile 29 m2 büyüyen, istenilen büyüklükte soğuk hava depoları haline getiriyoruz. Dışarıdan bakıldığında yanyana konulmuş konteynerler gibi görünen SuperStore soğuk hava depoları iç kısmı tek bir kapalı alandan oluşan ve istenilen sayıda konteyner şeklinde modülün yanyana eklenmesiyle müşterilerin talebi doğrultusunda büyütülüp-küçültülebilen benzersiz bir soğuk hava depolama çözümü” dedi.

titan-3.jpg

HOTBOX VE ULTRAFREEZER İLE SINIRLAR ZORLANIYOR
Müşterilerinin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda farklı boyutlar ve özelliklerde konteyner üretimi yapabildiklerine dikkat çeken Gökhan Ünver, ArcticStore ve SuperStore’un yanı sıra, -60 C’ye kadar soğutma imkanı veren UltraFreezer ile +60 C’ye kadar sıcak hava depolama imkanı veren HotBox isimli depolama çözümlerinin de bulunduğunu söyledi.

titan-2-001.jpg

Burak GÜNER - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum