“Her 4 ağır vasıta sürücüsünden biri ‘Maximus’ diyor”

“Her 4 ağır vasıta sürücüsünden biri ‘Maximus’ diyor”

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, PETDER verilerine göre; Türkiye’de yaklaşık her 4 ağır vasıta kullanıcısından birinin tercihinin Maximus motor yağları olduğunu söylüyor.

Maximus’un özellikle ağır vasıtalarda alanında ağırlıkla tercih edilmesini nasıl yorumladığını sorduğumuz Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, bizi şöyle yanıtladı.

“Petrol Ofisi’nin güçlü Ar-Ge kapasitesi ve kabiliyeti ile geliştirilen Maximus markası; Türkiye’nin yol koşullarında, özellikle uzun süreler ve yoğun şartlarda hizmet veren ticari araçların güvenle ve yüksek performansla  çalışmasını sağladığı için kullanıcıların öncelikli tercihi oluyor. PETDER verilerine göre; Türkiye’de yaklaşık her 4 ağır vasıta kullanıcısından birinin tercihi Maximus motor yağları. Maximus ürün portföyümüzü ülkemizde yaygın 16.000 satış noktamızla; Türkiye’nin mevcut araç parkı, çalışma koşulları ile ilgili bilgilerimiz ve araç üreticisi (OEM) gereksinimlerini de karşılayacak şekilde geniş bir kullanıcı kitlesine en yüksek performansla ulaştırmaya devam edeceğiz”.

Evrim Elif CEDİZ - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.