Hatay Ro-Ro'dan "Bu kazıkçı arkadaş" yanıtı

Hatay Ro-Ro'dan "Bu kazıkçı arkadaş" yanıtı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Lütfü Savaş ile Hatay Ro-Ro şirketi arasında kriz yaşanıyor. Savaş’ın suçlamalarına şirketten yanıt geldi.

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönemde Millet İttifakı’nın CHP’li adayı olan Lütfü Savaş'ın, Hatay Ro-Ro şirketine yönelttiği suçlamalara cevap geldi...

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler’in yaptığı Hatay Ro-Ro şirketi ortaklarından Raif Ay, kendileriyle ilgili kamuoyunda yapılan söylentilere bir basın açıklamasıyla yanıt verdi.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nde konuşan Raif Ay, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Hatay Ro-Ro şirketi, ortakları ve çalışanlarına yönelik yapmış olduğu paylaşımlara istinaden açıklama yapma gereği duyduklarını söyledi.

Raif Ay, Lütfü Savaş’ın kendileriyle ilgili sarf ettiği sözleri ispatlamakla mükellef olduğunu dile getirdi.

Lütfi Savaş'ın paylaşımlarında, "Kendi ortaklarına ağır şartlar altında çalışma imkanı sağlayan, özgürlüklerini kısıtlayan ve tabiri caizse kazıklayan bu arkadaş, vizyonsuz bakış açısıyla yakında bu şirketi batıracak" dediği belirtildi.

Hatay Ro-Ro’nun Hatay’da faaliyet gösteren 63 şirketin bir araya gelerek oluşturduğu, yerli ve milli bir oluşum olduğunu ifade eden Ay, şunları söyledi:

“Hatay Ro- Ro yalnız ortakları için değil Hatay halkı için de bir değer olmuştur. Hali hazırda mevcut belediye başkanı olan, önümüzde ki yerel seçimlerde de tekrar aday olan Lütfü Savaş’ın yönettiği şehrin bir değeri olan firmaya karşı takındığı hasmane tavrı hayretle ve şaşkınlıkla izliyoruz. Büyükşehir Belediyesinin geniş imkânlarına, devasa bütçesine rağmen faaliyete geçiremediği HADO projesinin acısını, 63 Nakliye firmasının kısıtlı imkânlarına rağmen bir araya gelerek oluşturduğu Hatay Ro-Ro’ya çamur atarak çıkarmaya çalışıyor olması da şaşkınlığımızı arttıran bir durumdur. Şunu özellikle ifade etmeliyiz ki, Hatay Ro-Ro tam anlamıyla bir başarı hikâyesidir.”

Ay, konuşmasının sonunda asılsız söylentiler ile ilgili de hukuka başvuracaklarını söyledi.

AA

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum