Harley’in dev TIR’ı İstanbul’a geliyor

Harley’in dev TIR’ı İstanbul’a geliyor

Efsanevi motosiklet markası Harley-Davidson’ın son modellerinin tanıtıldığı TIR’ı, 16 ülkeyi kapsayan Avrupa turu çerçevesinde İstanbul’a geliyor....

Efsanevi motosiklet markası Harley-Davidson’ın son modellerinin tanıtıldığı TIR’ı, 16 ülkeyi kapsayan Avrupa turu çerçevesinde İstanbul’a geliyor. 5 - 6 Nisan’da İstanbul’da olacak Harley- Davidson tır’ında, 2014 model yeni Rushmore Touring modelleri de dahil 23 farklı Harley motosiklet bulunuyor.

16 ülkeyi kapsayan “Harley on Tour” etkinliği Türkiye ayağı kapsamında İstanbul’a gelerek motosiklet tutkunlarına Harley modellerini test etme ve seçme fırsatı sunacak olan tır, daha sonra Ankara, Antalya ve İzmir’e de gidecek.

Dev tır, 12-13 Nisan’da Ankara, 19-20 Nisan’da Antalya ve 26-27 Nisan tarihlerinde de İzmir’de Harley-Davidson tutkunlarıyla buluşarak Türkiye turunu tamamlayacak.

Kısa bir süre Türkiye’de olacak Harley on Tour tır’ındaki yeni modelleri görmek ve deneme sürüşü yapmak isteyenler, önceden rezervasyon yaptırarak bu etkinlikte yer alma şansı elde edebiliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.