GYRWheels 2016’da %100 büyüyecek

GYRWheels 2016’da %100 büyüyecek

GYRWheels’in 3 bin metrekare tesisinde ürettiği jantlar, artık tüm dünyada Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bentley gibi lüks otomobillerde de kullanılıyor.

Dünya araç jant sektörü 18 milyar dolarlık bir bütçeye sahip. Bu pazarda ülkemizi başarıyla temsil eden Avrupa’nın ilk ve tek kişiye özel jant üreticisi GYRWheels 2015 yılı sonuna kadar 500 takım jant üretimine ulaşmayı hedefliyor. Marka 2016 yılında ise 1000 takımı aşıp 30 milyon liralık bir ciroyu hedefliyor. GYRWheels’in 3 bin metrekare tesisinde ürettiği jantlar, artık tüm dünyada Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bentley gibi lüks otomobillerde de kullanılıyor. Ayrıca Almanya, Azerbaycan, BAE, İsrail ülkelerine bayilik veren GYRWheels, geçtiğimiz günlerde Amerika’daki yeni şubesiyle hizmet vermeye başlamış olup önümüzdeki günlerde de Hollanda şubesini açmaya hazırlanıyor. 20’ye yakın ülkeyle iletişim halinde olan GYRWheels, sektöründe bayrağımızı farklı ülkelerde de dalgalandırmaya devam edecek.

lucie_yan.jpgYüzde yüz Türk sermaye ile kurulan ve kendi öz sermayesi ile büyümeye devam eden GYRWheels, dünya jant sektöründe gelecek vaat eden markalar arasında yer alıyor.  Sektöre, F-16 uçakları yapımında da kullanılan magnezyum titanyum jantlarıyla yeni bir boyut kazandıran marka, kişiye özel jant tasarımıyla da kullanıcılarının hayal güçlerini zorluyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.