Gürcistan yük ve boş araç ilanları Nakliye Rehberi ile daha etkili

Gürcistan yük ve boş araç ilanları Nakliye Rehberi ile daha etkili

Tüm kullanıcılarına ücretsiz ve üyelik ve sınırsız ilan verme hakkı ve olanağı tanıyan Nakliye Rehberi sektörde ortaya çıkan tüm yeni gelişmeler ışığında sürekli olarak güncellenmekte ve yenilenmektedir

Uluslararası ticaret ve buna bağlı olarak lojistik çalışmaları kapsamında gerek doğu gerekse batı ülkelerinin tamamı ile yürütülen faaliyetlerimiz son yıllarda önemli ölçüde yükseliş göstermiştir. Dış ticaret alanında yapılan özellikle ihracat çalışmalarımız bir çok ülke ile olduğu gibi Gürcistan ile de belirli bir düzeyin üzerine çıkmış bulunuyor.

Ülkemiz genelinde Gürcistan’a ihracat çalışmaları yapan dış ticaret firmalarımız her ne kadar yük taşıtacak araç tedarikini kendi portföylerinde bulunan lojistik firmaları ile sağlıyor olsa da yılın belirli dönemlerinde yoğunluğa bağlı olarak artan araç taleplerine yeterli karşılık verilememesinden kaynaklı olarak farklı arayışlar içerisine girilmektedir. Türk ve Gürcistan nakliye firmaları ile ihracat ve ithalatçı firmaların yüklerine boş araç ve boş araçlarına yük bulmaları üzere dizayn edilip tasarlanmış olan internet yük ve araç ilan platformu olan Nakliye Rehberi uzunca bir süredir sektörde meydana gelen boşluğu doldurma yönünde gerekli ihtiyaçları karşılamaktadır.

Kurulduğu ilk günden bu yana tüm kullanıcılarına ücretsiz ve üyelik ve sınırsız ilan verme hakkı ve olanağı tanıyan Nakliye Rehberi sektörde ortaya çıkan tüm yeni gelişmeler ışığında sürekli olarak güncellenmekte ve yenilenmektedir. Web ortamında benzer bir çok sayfadan çok daha farklı içeriği, kullanışlı arayüzü, hızlı işleyen işletim sistemi ile tüm nakliyeci ve yük veren kuruluşların ortak buluşma alanı olan Nakliye Rehberi aynı zamanda tarafların firma reklamlarını yayınlayabilecekleri alanları da kullanıma sunmaktadır.

Gelişmiş teknoloji çağında yaşadığımız dönem içerisinde tüm sektörlerde olduğu gibi nakliye ve dış ticaret sektörlerinde de modernleşme yönünde bir hayli adım atılmış yurt dışına ihracat yapan firmalar ürün kalitelerini güncel standartların üzerine çıkarmış, lojistik firmaları da aynı şekilde tam donanımlı ve yüksek teknolojili taşıma araçları ile hizmet sektörüne katkı sunmaktadırlar. Ülkemizde özellikle yakın sınır komşumuz olması bakımından Gürcistan nakliye konusu ile yakından ilgilenen ticari firmalarımız lojistik şirketleri arasında en hızlı ve güvenli yollarla hizmet verenleri tercih etmektedir.

Bu tür firmalara ulaşmanın en kısa ve kolay yolu da elbette Nakliye Rehberi’nden geçmektedir.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye Rehberi

ADVERTORIAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.