Gümrük suistimalini bana bildirin

Gümrük suistimalini bana bildirin

Bakan Yazıcı, Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) üyesi derneklerden, Bahçelievler İşadamları Derneği (BİŞED), Güngören Sanayici ve...

Bakan Yazıcı, Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) üyesi derneklerden, Bahçelievler İşadamları Derneği (BİŞED), Güngören Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD), İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) ile Küresel Atılım Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KASİAD) düzenlediği iftara katıldı. Bakan Yazıcı, işadamlarından, bakanlığına bağlı olan gümrüklerde, suistimal anlamında herhangi bir şey olması halinde bunu doğrudan kendisine iletmelerini isteyerek, en ufak bir ihmalin çok ciddi bir şekilde araştırıldığını ifade etti. Yazıcı, doğru politikalar uyguladıklarını ve Türkiye'nin bu krizi çok fazla hasar vermeden atlatacağını söyledi.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral de, Türkiye'nin dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen iyi yolda ilerlediğini söyledi. Meral, ekonomide olumlu sinyallerin görüldüğünü ifade etti. MARİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ciğer ise işadamlarından, ekonomik kriz sonrasında oluşacak fırsatları değerlendirmelerini istedi.

ZAMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.