Gümrük Müsteşarlığı'ndan TIR eğitimi

Gümrük Müsteşarlığı'ndan TIR eğitimi

Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı, gümrük işlemlerindeki hızı ve etkinliği arttırmak ve TIR işlemlerine ilişkin güncel bilgilendirmede bulunmak...

Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı, gümrük işlemlerindeki hızı ve etkinliği arttırmak ve TIR işlemlerine ilişkin güncel bilgilendirmede bulunmak hedefi doğrultusunda nakliyeci firmalara ve yetkilendirilmiş gümrük müşavirlerine dönük  ?TIR Sistemi Eğitim Semineri? düzenledi.

TIR işlemlerine ilişkin mevzuatta yapılan güncellemelere ilişkin bilgilendirmede bulunmak ve gümrük işlemlerinin daha etkin ve hızlı gerçekleştirilmesi hedefiyle düzenlenen ?TIR Sistemi Eğitim Semineri? Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı koordinasyonunda TOBB ve IRU?nun (Uluslararası Kara Taşımacılığı Birliği) katılımıyla 20 Haziran 2011 tarihinde Ankara?da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi?nde, 22 Haziran 2011 tarihinde ise İstanbul?da TOBB Hizmet Binası Büyük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gümrük idarelerinde gerçekleştirilen işlem sürecinin parçası olan nakliyeci firma temsilcileri ve çalışanlarıyla birlikte Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirlerinin katıldığı seminer boyunca ?TIR Sisteminin İşleyişi, Karne Hamilinin Sorumlulukları, TIR İşlemleri Açısından Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği, Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı? hakkında güncel bilgiler ve yeni düzenlemeler konunun uzmanları tarafından aktarıldı.

Düzenlenen seminer ile TIR işlemlerine ilişkin mevzuatta yapılan güncellemelere ilişkin ilgililerin bilgilendirilmesinin yanı sıra gümrük işlemlerinin daha etkin ve hızlı gerçekleştirilmesi hedefleniyor. ?Tır Sistemi Eğitim Semineri? 24 Haziran 2011 tarihinde Anemon Antakya Otel'de tekrarlanacak.  







LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.