Goodyear Solaksubaşı Bayisi’nden yeni şube

Goodyear Solaksubaşı Bayisi’nden yeni şube

Goodyear’ın Bursa’da bulunan Solaksubaşı Bayisi, bugün yeni yerinde hizmete başladı.  Açılış, Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ersin...

Goodyear’ın Bursa’da bulunan Solaksubaşı Bayisi, bugün yeni yerinde hizmete başladı.  Açılış, Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ersin Özkan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Goodyear’ın Bursa’da 1963 yılından bu yana hizmet veren Solaksubaşı Bayisi 2014 yılındaki yatırımıyla hizmet alanını genişleterek,  binek ve hafif ticari otomotiv  pazarlarında da yer almayı hedefliyor.  Yaklaşık 500 metrekare alanda kurulan ve son teknolojiye sahip John Bean marka makinalarla donatılmış bayide  tüm üst sınıf araçlara hizmet verilecek. Asıl uzmanlığı kamyon lastikleri olan Solaksubaşı, yeni açtığı şubesinde özellikle binek lastik segmentine odaklanacak. Bayi, müşterilerine lastik değişimi, rot balans, lastik tamiri ve jant düzeltme gibi hizmetler de sunuyor.

Solaksubaşı’nın binek lastiklere özel yeni şubesinin açılışında konuşan Goodyear Türkiye Tüketici Lastikleri Direktörü Ersin Özkan, “Biz Goodyear olarak, tüm faaliyetlerimizin merkezinde müşterilerimizi bulundururuz. Bu misyon doğrultusunda iş ortaklarımız ile aramızda oluşan uzun soluklu ve güçlü bağlarımız sayesinde, müşterilerimizle olan ilişkilerimizi nesilden nesile aktarıyoruz. Ülkemizin  otomotiv sektöründeki kalbi olan şehri Bursa’nın Gemlik ilçesinde, daha geniş bir alanda hizmet verecek olan Solaksubaşı bayimizi bu girişiminden dolayı tebrik ediyor ve yeni şubesinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Yeni şubesinin açılışı ile ilgili duygularını dile getiren bayi sahibi Mahmut Solaksubaşı, “50 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiğimiz lastik sektöründe, Goodyear gibi dünya lideri bir markayla çalışmaktan ötürü gurur duyuyoruz. Kamyon lastikleri segmentinde edindiğimiz 50 yıllık uzmanlığımızı şimdi de tüketici lastikleri segmentine aktararak, binek araç sahiplerine Gemlik-Bursa’daki yeni şubesimizde, üstün ekipmanlarla donatılmış geniş bir alanda hizmet vereceğimiz için çok heyecanlıyız” dedi.

Solakbaşı firması 1950 yılında Tevfik Solaksubaşı tarafından kuruldu. Firma, ticari hayatına zeytin ve zeytinyağı üretimi ile başladı. 1963 yılında Goodyear bayisi olarak hizmete giren bayi, tüm servis ekipmanları ve donanımında teknolojiye ayak uydurmuş, müşteriye en üstün kalitede hizmet vermeyi ilke edinmiştir.  2008 yılındaki yatırımı ile Goodyear truck force bayi ağına katılan ve ticari lastiklerde Borusan Lojistik gibi büyük filolara 7/24 hizmet vermeye başlayan Solaksubaşı bayisi, tüketicilere sunduğu hizmetin kalitesini her geçen gün artırarak sektördeki faaliyetlerini sürdürmektedir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum