Globelink Ünimar, Ambarlı'dan Ürdün'e yeni rota açtı

Globelink Ünimar, Ambarlı'dan Ürdün'e yeni rota açtı

Globelink Ünimar, parsiyel taşımacılığı servisinde rota sayısını artırıyor. Attığı yeni adımlarla müşterilerine esnek, hızlı ve güvenilir çözümler sunmaya devam eden Globelink Ünimar, parsiyel ihracat servisiyle Ambarlı-Aqaba rotasında hizmet sağlayacak.

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, 30 yıla yaklaşan tecrübesiyle parsiyel taşımacılık servisinde ve lojistik sektöründe yürüttüğü faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor. Şirket, müşterilerinin beklentilerini hızlı ve güvenli bir şekilde karşılayabilmek amacıyla hizmet verdiği rotalara bir yenisini daha ekledi. Yeni rotanın faaliyete geçmesiyle birlikte Globelink Ünimar’ın vermiş olduğu direkt parsiyel servis sayısı 90'ın üzerine ulaştı.

1994 yılında müşterilerine uluslararası denizyolu, havayolu ve karayolu ana hizmetlerinin yanı sıra entegre lojistik hizmetlerini de kapsayan tedarik zinciri fonksiyonlarının tamamında hizmet sunma hedefiyle ticari hayatına başlayan Globelink Ünimar, hayata geçireceği yeni rotayla Ambarlı’dan Aqaba’ya parsiyel ihracatını doğrudan gerçekleştirecek. Şirket bu gelişmeyle, müşterilerine sunduğu hızlı hizmet anlayışını bir adım öteye taşımayı hedefliyor.

Parsiyel taşımacılığında attığı yeni adımlarla müşterilerine hızlı ve esnek bir hizmet sunan Globelink Ünimar’ın 2024 hedefleri arasında ise servis noktalarını üç haneli sayılara çıkarmak ve Güney Amerika’da yeni noktalara servis vermek bulunuyor.

‘’Hedeflerimiz doğrultusunda yeni rotaları faaliyete geçireceğiz’’

Globelink Ünimar’ın yeni rotası ile ilgili açıklamalarda bulunanan Globelink Ünimar Denizyolu Parsiyel Taşımacılık Direktörü Can Metin Pekkoç, “Parsiyel taşımacılık müşterilerin talep ve beklentilerini uygun ve esnek çözümlerle karşılayabildiğimiz en verimli yöntemlerden birisi. Bu nedenle parsiyel taşımacılık servislerindeki rota sayılarının artırılması ve geniş ölçekte ağ hizmetinin sağlanması verimliliği önemli ölçüde artıyor.

Bu doğrultuda, Globelink Ünimar olarak 2023 yılı planlamamızda yılın ikinci yarısı için bugüne kadar aktarmalı olarak verdiğimiz servisi direkt olarak organize etmek vardı. Ambarlı ve Aqaba bölgeleri arasında organize ettiğimiz parsiyel taşımacılık servimizle birlikte rota sayımıza bir yenisini daha ekledik. Hedeflerimiz doğrultusunda gelecek dönemlerde yeni rotaları faaliyete geçirmeyi planlıyoruz.” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.