GESTAŞ’ın Fiyatlarına Sert Tepki!

GESTAŞ’ın Fiyatlarına Sert Tepki!

Yaptığı fahiş zamların yanı sıra, araç içerisindeki yolculardan bile tahsilât yapan GESTAŞ A.Ş’nin fiyat tarifeleri yine gündeme geldi.

Yaptığı fahiş zamların yanı sıra, araç içerisindeki yolculardan bile tahsilât yapan GESTAŞ A.Ş’nin araç taşımacılık ücretlerinin de yüksek olması yıllardır tepki çekiyor. Benzer deniz ulaşım şirketlerinden daha kısa mesafelere karşı Çanakkale’deki vatandaşlardan daha fazla ücret alan GESTAŞ A.Ş’nin fiyat tarifeleri yine gündeme geldi.

GESTAŞ A.Ş’nin 3 km mesafedeki Kilitbahir-Çanakkale arasında geçiş için otomobillerden 125 TL ücret alırken; İzmir Büyükşehir Belediyesinin Bostanlı-Üçkuyular hattında 12 kilometre uzunluğundaki hat için otomobillerden 55 TL ücret alınıyor. Konuyu gündeme getiren CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, İzmir’e yaptığı ziyarette; İzdeniz ve GESTAŞ A.Ş’nin faturalarını bir araya getirerek kıyaslama yaptı.

“TEK ADAM YÖNETİMİ - SOSYAL DEVLET, SOSYAL BELEDİYECİLİK FARKI”

İzmir’den sosyal medya hesabından GESTAŞ A.Ş ve İzdeniz firmalarına ait faturaların görselini paylaşan Metin Ümit Ural; “Bu nedir bunun hesabını kim verecek..Gelin birlikte soralım.. Ekteki iki bilet ödemesini dikkatle incelemenizi rica ediyorum.. Çanakkale - Kilitbahir arası 3 km 12 dakika ve araç geçiş ücreti 125,00.-TL, İzmir, Bostanlı - Üçkuyular arası 12 km 22 dakika ve geçiş ücreti 55.00.-TL. Mesafe 4 kat fazla, zaman 2 kat, ücret yarısı bile değil… Sorun nerede… Yönetememek. İşte biz bunu söylüyoruz sürekli… Sosyal Devlet, Sosyal Belediyecilik bizim işimiz..” ifadelerini paylaştı.

KAYNAK: ÇANAKKALEAYNALIPAZAR.COM

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.