Germanwings'in bazı seferlerine iptal

Germanwings'in bazı seferlerine iptal

Fransa’nın güneyinde düşen uçağın ardından Almanya’daki bazı havalimanlarında Germanwings uçak seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Fransa’nın güneyinde düşen uçağın ardından Almanya’daki bazı havalimanlarında Germanwings uçak seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Düsseldorf Havalimanı’nın internet sayfasında Paris, Hamburg, Londra, Madrid, Berlin ve Stockholm’a gidecek  Germanwings uçak seferlerininiptal edildiği görüldü. Alınan bilgiye göre, Köln, Berlin-Tegel, Leipzig/Halle ve Stuttgart havalimanlarında da Germenwings şirketiyle yapılacak çok sayıda uçuş iptal edildi. Germanwings şirketinden ise uçak seferlerinin neden iptal edildiği konusunda bir açıklama yapılmadı.

'MÜRETTEBAT SEFER YAPMAYI REDDETTİ' İDDİASI

Spiegel dergisinin haberine göre de, bazı pilotlar Airbus uçaklarıyla sefer yapmayı reddetti. Haberde, gün içinde bazı Lufthansa seferlerinin de yapılmadığı ve gişelerin önünde yolcuların kuyruklar oluşturduğu belirtildi. Bir çok pilotun uçakları kullanmayı reddetmelerinin sebebinin Fransa’da düşen uçağın teknik sebeplerden dolayı dün saatlerce yerde kalması olduğu iddia edilen haberde, söz konusu uçakta “Nose Landing Door” olarak adlandırılan ve uçağın gövdesinde bulunan bir kapıda sorun yaşandığı kaydedildi.

Lufthansa şirketinden uçakta söz konusu sorunun yaşandığı, ancak sorunun giderildiği açıklandı. Mürettebatın kişisel sorunlarından dolayı uçaklara binmek istemediği ifade edildi. Germanwings’in üst yöneticisi (CEO) Thomas Winkelmann,  uçağın dün Düsseldorf havalimanında “Lufthansa Technik” şirketinde rutin kontrolden geçtiği bilgisini paylaşmıştı. Lufthansa Havayollarına ait Germanwings şirketinin Airbus A320 tipi yolcu uçağı 6 mürettebat ve 144 yolcusuyla birlikte Fransa'nın güneyinde düşmüştü.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.