Geriş, geleceği şekillendirecek

Geriş, geleceği şekillendirecek

TAV Havalimanları CFO’su Burcu Geriş, gelecekte küresel ekonomide ve toplumsal çalışmalarda etki sahibi olması beklenen 16 genç kadının katıldığı...

TAV Havalimanları CFO’su Burcu Geriş, gelecekte küresel ekonomide ve toplumsal çalışmalarda etki sahibi olması beklenen 16 genç kadının katıldığı Women’s Forum Rising Talents programına seçildi.

Fransa’nın Deauville şehrinde toplanan küresel foruma katılan Geriş, bu yıl yedinci kez düzenlenen yükselen yetenekler programına Türkiye’den seçilen ikinci kadın oldu. Yazar Elif Şafak da 2009’da programa katılmıştı. Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Women’s Forum toplantısı, ‘Açık Dünya: Rekabet, İşbirliği ve Yaratıcılık’ başlığı altında toplandı. Dünyanın önde gelen iş insanları, akademisyenleri ve sivil toplum temsilcilerini bir araya getiren etkinlikte Geriş’in yanı sıra Alarko Grubu Yönetim Kurulu üyesi Leyla Alaton, Eczabaşı Grubu Sürdürülebilir Kalkınma Uzmanı Ebru İlhan ve Milletvekili Şafak Pavey de konuşmacı olarak yer aldı. Bu yıl yedinci kez düzenlenen programa profesyonel ve kişisel hayatlarında üstün yetenek ve cesaret gösteren 40 yaş altı adaylar katılabiliyor. Burcu Geriş, “Küresel ölçekte öne çıkan iş insanları ve sivil toplum temsilcileriyle tanışma ve deneyim paylaşma olanağı bulduğumuz yoğun bir üç gün geçirdik” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.