"Geri ödemesiz" kaynak için proje şart

"Geri ödemesiz" kaynak için proje şart

KOSGEB ve Sektörel Yayıncılar Derneği (SEYAD) “KOSGEB Destekleri” hakında bilgilendirme semineri düzenlendi. KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, yaptığı...

KOSGEB ve Sektörel Yayıncılar Derneği (SEYAD) “KOSGEB Destekleri” hakında bilgilendirme semineri düzenlendi. KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, yaptığı bir buçuk saatlik sunum ve soru cevap ile işadamlarını Birliğin yeni vizyonu hakkında bilgilendirdi. KOBİ sahipleri, Mustafa Kaplan’ın anlattığı KOBİ Destek Programı’nı ilgiyle dinledi.

KOSGEB Başkanı Kaplan, programda projesi olan her işletmeye 150 bin liraya kadar geri ödemesiz kaynak yaratacaklarını söyledi. “Tesis yapacağım’ diyenlerin KOSGEB’e başvurmasını istemeyen Başkan Kaplan, “Artık pazarlama alanında dünya standartlarını yakalamalıyız. Atılım yapacaksak bu alanda yapalım. Pazarlamada zayıf kalıyoruz.” diye konuştu.

Reklam yardımı

LOJİSTİK EKİPMANLAR Dergisi’nin “Pazarlama alanlarını genişletme açısından reklam vermede KOSGEB’in KOBİ’lere yardımı olacak mı?” sorusuna Kaplan, "KOBİ’ler projelerinin içine istedikleri yatırımı koyabilecekler" yanıtını verdi. KOSGEB Başkanı, “İster fuar için manken tutsunlar, isterse kendilerini tanıtmak için yayın kuruluşlarına ilanlar, reklamlar versinler. Onlardan tek istediğimiz bir proje ile kapımızı çalmalarıdır” dedi.

Emre Kol

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.