Gelişim öğrencileri “En iyisi Metro” dedi

Gelişim öğrencileri “En iyisi Metro” dedi

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri sektörün ‘En’lerini belirledi. Eğitimden, havayoluna, otomotivden, kimyaya kadar pek çok sektörde yılın en iyilerinin belirlendiği ankette ulaşım sektöründe ipi göğüsleyen Metro Turizm oldu.

Yaklaşık 20 bin öğrencinin katılımıyla yapılan oylama sonucunda ödül alan sektör temsilcileri düzenlenen törenle ödüllerini aldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden 20 bin öğrencisinin oylarıyla ‘yılın en’lerini belirlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen’ Sektörün En'leri’ anketinde, eğitimden otomotive, kimyadan tekstile kadar pek çok sektörün en iyileri belirlendi. En iyi ulaşım şirketi kategorisinin kazananı ise Metro Turizm oldu. Ödül töreni 16 Mayıs Cumartesi günü Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Konferans Salonu’nda düzenlendi. Tören iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

“GENÇLERİN TERCİHİ OLMAK GELECEĞİMİZİN PARLAK OLDUĞUNU GÖSTERİYOR”
Metro Turizm adına ’Yılın en başarılı ulaşım şirketi’ ödülünü Metro Turizm Kurumsal İletişim Direktörü Necmi Hatipoğlu aldı. Hatipoğlu’na plaketini Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Doktor Mustafa Nizamlioğlu sundu. Plaketi alan Hatipoğlu  gençler tarafından tercih edilmenin verdiği memnuniyeti vurgulayarak, “Bir 302 otobüsün buzdolabı üzerinde başlayan yolculuğumuz, kurucu Başkan'ımız Sayın Galip Öztürk'ün bir büyük başarı hikayesidir. Bugün kendimizden sonra gelen 5 rakibimizin toplamı, ne filomuza, ne yolcu sayımıza yaklaşamıyor bile. Elbette rakamlar önemli ama burada bu ödülle taktir edilmek, hele de gençlerin taktir etmesi bizim için bambaşka bir anlam ifade ediyor. Metro Turizm bugüne kadar pek çok ödül aldı. Ancak bu ödüller içinde en anlamlısı gençler tarafından verilen bu ödül oldu. Gençlerin tercih ettiği ve ödüle layık gördüğü bir şirket olmak, geleceğimizin parlak olduğunun en açık göstergesidir” dedi.

Metro Turizm’in hali hazırda karayoluyla yolcu taşıma sektörünün lideri olduğunu kaydeden Hatipoğlu, “Bin 650 araçlık filosuyla, yılda 25 milyon yolcu taşıyan şirketimiz gençlerin bize verdiği bu destekle daha da büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.

“TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”
Ödül töreninin ev sahipliğini yapan İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, başta sanayi, teknoloji, sağlık, spor ve medya olmak üzere tüm alanlarda birlik ve beraberlik içinde Türkiye için çalışmak gerektiğini vurguladı. Sektörün en iyilerinin devamlı üretken olması gerektiğini ifade eden Gayretli, “Türkiye’nin enlerini buluşturmak ve entegre olmalarını sağlamak istedik. Çünkü bu bizim için çok önemli. Özellikle üniversitemizin üzerinde durduğu yerli otomotiv projesini de bu törende bir kez daha vurguluyoruz. Ayrıca sektör temsilcilerimizin öğrencilerimize hem staj hem iş konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.