Ford Cargo ‘sıcak’ pazarlara açılıyor

Ford Cargo ‘sıcak’ pazarlara açılıyor

Ford’un ağır ticari araç üretim merkezi Ford Otosan, tamamen kendi geliştirdiği Cargo’yu sıcak iklime sahip bölgelerin beklentilerine uygun yeni donanım...

Ford’un ağır ticari araç üretim merkezi Ford Otosan, tamamen kendi geliştirdiği Cargo’yu sıcak iklime sahip bölgelerin beklentilerine uygun yeni donanım paketiyle, yeni pazarlara açıyor.

Sıcak ve tozlu bölge koşullarına uygun güçlendirilmiş klima, filtre ve radyatör içeren “Sıcak İklim Paketi” donanımlı Ford Cargo’lar artık Körfez ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika’ya ihraç ediliyor. Cargo, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde yollara çıkarken, Katar, Kuveyt, Umman, Bahreyn, Yemen ve Sahra Altı Afrika’sında da yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Satışa sunulduğu pazarların standartlarına uygun olarak Türk mühendislerince geliştirilen Ford Cargo, Arabistan yarımadasında 2 yıl boyunca gerçekleştirilen araç dayanıklılık testleri, laboratuar ortamında bölge şartları simule edilen yüksek sıcaklık, nem ve toz dayanımı testlerinin yanı sıra gerçek yol koşullarında toplam 300 bin km yol testi sayesinde hazırlandı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.