Flexi G4 ile deponuzda yer açın

Flexi G4 ile deponuzda yer açın

Hibrid motoru sayesinde önemli oranda yakıt tasarrufu sağlayan Flexi G4 kullanıcılarına depo içerisinde rahat hareket edebilme ve mevcut alanı daha verimli...

Hibrid motoru sayesinde önemli oranda yakıt tasarrufu sağlayan Flexi G4 kullanıcılarına depo içerisinde rahat hareket edebilme ve mevcut alanı daha verimli bir şekilde kullanma imkânı sunuyor.

Geleneksel forkliftlere nazaran Flexi G4 operatörlere ergonomik kullanım olanağı sunuyor. Dar ve sıkışık alanlardaki sevk ve istiflemede deponun şekline göre yüzde 50?ye varan oranda ürünün daha fazla miktarda depolanmasına olanak sağlıyor. Dijital araç izleme göstergesi, mikro işlemci kontrolü, bağımsız çift tahrik motoru, self-diagnostik sistemi, kolay akü montaj ve bakım özellikleri ile kullanım alanı her geçen gün artan Flexi G4, çevre kirliliğine sebep olmaması ve sessiz çalışması sayesinde özellikle kapalı alanlarda ve hijyenin önemli olduğu ortamlarda tercih ediliyor.

Operatörleri rahat ettiren teknolojiler sunuyor

Operatöre kabin içerisinde rahat hareket edebilme imkanı sağlayan Flexi G4 aynı zamanda operatöre alanı geniş bir açı ile görebilme imkanını da sunuyor. Forklift?in üzerinde bulunan NASS özelliği ile operatör bir eğim üzerinde rulo ihtimali olmadan forklift?i yeniden çalıştırmak zorunda kalmıyor. Flexi G4?te kullanılan lastikler depo içerisinde olduğu kadar depo dışı kullanımlarda da üstün performans sağlıyor.

Flexi G4 üzerinde bulunan gaz ve fren pedalları, geniş olarak dizayn ediliyor ve lastik yastıklar ile donatılarak, konfor ve güvenliği ön plana çıkarılıyor. G4 koltuğu tamamen ayarlanabilir bel desteği ergonomik bir oturuş sağlıyor. Sağladığı net bir görüş açısı ile ergonomik bir kontrol kombinasyonu sunan Flaexi G4 operatörleri güvende hissettiriyor.

Ergonomik oluşu, kolay kullanımı ve her durumda güvenli performansı ile Flexi G4, forklift hibrid motoru ve operasyonel özelliklerini de ön plana çıkıyor. Depo içerisindeki dar koridora sahip alanlarda rahat hareket edebilmesi ve kolay kullanımı sayesinde depolama yoğunluğunu optimize ediyor.  

Flexi G4?ün avantajları:
- Performans
- Esneklik ve çok yönlülük
- Yüksek manevra kabiliyeti
- Yüksek operatör rahatlığı ve kullanım kolaylığı
- Güvenilirlik

Hacı Yusuf ÖZER - LOJİSTİK EKİPMANLAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.