Fillo, yaza merhaba dedi

Fillo, yaza merhaba dedi

Lojistik sektörünün fark yaratan firması Fillo Lojistik, yaptığı kurum içi  organizasyonlarla da fark yaratıyor. Daha önce PaintBall Festivali, Kurumlararası...

Lojistik sektörünün fark yaratan firması Fillo Lojistik, yaptığı kurum içi  organizasyonlarla da fark yaratıyor. Daha önce PaintBall Festivali, Kurumlararası Dragon Kürek Yarışması gibi birçok etkinliğe katılan Fillo Lojistik ailesi bu kez piknikte buluştu.

 22 Mayıs 2011 Pazar günü Gold Country?de düzenlenen pikniğe Fillo Lojistik?in İstanbul? daki tüm çalışanları katıldı. Tedarikçilerinin yanı sıra Fillo Lojistik? in Üst ve orta düzey yöneticileri, şube yöneticileri, acente sahipleri, müşteri hizmetleri yetkilileri, kurye ve sürücüleri aileleri ile birlikte katıldıkları piknikte keyifli bir pazarın tadını çıkardılar. Baştan sona eğlenceli bir ortamda geçen organizasyonda çeşitli aktiviteler, yarışmalar ve ödüller vardı.

Fillo Genel Müdürü Serkan Akbudak, Fillo Ailesi?ni her fırsata bir araya getirmekten son derece mutlu olduklarını dile getirerek ?Yaptığımız iş bir takım oyununu gerektiriyor. Fillo Ailesi iyi bir takım olmuştur ve lojistik liginde hep şampiyonluğa oynayacak altyapıya sahiptir. Bugün burada keyfini sürdüğümüz saatlerin arkasında çalışanlarımızın özverisi yatıyor. Umarım katılan herkes için keyifli bir pazar olmuştur.? dedi.



LOJİPORT  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.