Euromaster, 28 bin lastiği garanti altına aldı

Euromaster, 28 bin lastiği garanti altına aldı

Euromaster, kısa sürede 7000 müşteriye ilave lastik garantisi satarak, 28.000 adet lastiği tamiri mümkün olmayan sürücü hatalarını da kapsayacak şekilde garanti altına aldı.

Michelin Grubu çatısı altında ülkemizde 52 ilde 200’e varan servis noktası ile lastik ve araç bakımı hizmeti veren Euromaster, marka ve model farkı gözetmeksizin başlattığı ilave lastik garantisi hizmeti ile kısa sürede 7.000 müşteriye ilave lastik garantisi satarak, 28.000 adet lastiği garanti altına aldı. İlave lastik garantisiyle yeni lastik bedelinin yüzde 90'ını  karşılayan Euromaster, sunduğu avantajlı fiyatlarla da sektörde fark yarattı. Euromaster’ın ilave lastik garantisi hizmetinin bedeli, 4 adet 16 jant ve daha küçük ebatlı binek lastikler için KDV dahil 49 TL iken, 4 adet 17 jant ve daha büyük ebatlı binek lastikler için KDV dahil 69 TL olarak dikkat çekiyor.

zeynep-durusu-001.jpgSürücü hataları da garanti altında!

İlave lastik garantisi hizmetiyle Euromaster’ın sektörde fark yarattığını ve otomobil kullanıcılarının hizmete yoğun ilgi gösterdiğini belirten Euromaster Pazarlama Müdürü Zeynep Durusu, 31 Aralık 2017 tarihine kadar lansmana özel ücret sunduklarını ifade etti. Zeynep Durusu, “Burada sürücülerin dikkat etmesi gereken nokta, en yüksek teknolojiyle üretilmiş olsa bile lastik hasarı riskinin her zaman var olduğudur. Biz Euromaster olarak ilave lastik garantisi hizmetimizle tüm risklere karşı sürücülerin kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyoruz. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.