Esenler Otogar'da ulaşım çileye dönüştü

Esenler Otogar'da ulaşım çileye dönüştü

Şehirlerarası çalışan otobüsler ek seferlerle talepleri karşılamaya kalkınca otogar önünde uzun kuyruklar oluştu. Beklemekten sıkılan yolcular ise...

Şehirlerarası çalışan otobüsler ek seferlerle talepleri karşılamaya kalkınca otogar önünde uzun kuyruklar oluştu. Beklemekten sıkılan yolcular ise yolda inerek yürümeye başladı.

İstanbul'da 8 gün önce trafik çilesi ile başlayan 9 günlük kurban bayramı tatili, yine trafik çilesi ile sona eriyor. Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar, dönüşe geçince İstanbul otogarı doldu taştı.

Şehirlerarası çalışan otobüsler, talepler karşısında mevcut seferlerle birlikte aldıkları ek seferlerle de yola çıkınca trafik çilesi de başlamış oldu. İstanbul'a kadar sorunsuz gelen otobüsler, İstanbul otogarına saatlerce giremedi. İstanbul otogarı girişinde uzun kuyruklar oluştu.

Otobüsün içinde beklemekten sıkılan yolcular yolda inerek yürümeye başladı.Her bayram aynı sorunla karşılaştıklarını belirten şoförler, "Daha önceden tedbir alınsaydı bugün böyle olmazdı. Saatlerce yol geldik. Beklenenden daha kısa sürede İstanbul'a giriş yaptık ancak saatlerdir otogara giremiyoruz. Bunda ek seferlerin de payı var. Yolcular sorunun bizden kaynaklandığını düşünüyor ancak sorun bizimle alakalı değil. Biz mümkün olduğunca güvenli şekilde gidiyoruz ancak trafiğe yapabilecek bir şeyimiz yok. Yolcular sıkıldı, biz de beklemekten sıkılıyoruz ama elimizden gelen bir şey yok" dediler.

Saatlerce otogara girmek için beklemektense yürümeyi inip yürümeyi tercih eden yolcular ise, "İstanbul trafiği hep böyle çilelidir. Beklemekten sıkıldık. Hava da güzel olunca beklemek yerine inip yürüyerek gitmeyi tercih ettik. Yoksa arabada sıkıntıdan oturulmaz" şeklinde konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.