Eren Teknik, Fuel Guard markası ile yakıt hırsızlığına son veriyor

Eren Teknik, Fuel Guard markası ile yakıt hırsızlığına son veriyor

Eren Teknik Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Bulut, “Fuel Guard markamız ile yakıt hırsızlığına son veriyoruz." diyor.

Eren Teknik Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Bulut, “Fuel Guard markamız ile yakıt hırsızlığına son veriyoruz. Yakıt, günümüzün en önemli ticari değeri haline geldi. Eren Teknik Otomotiv’in Fuel Guard uygulaması ile yakıttan tasarruf ettirerek rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlıyoruz” dedi.

Eren Teknik Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Bulut, Fuel Guard markası hakkında konuştuk.

Eren Teknik Otomasyon yakıt hırsızlığını sonlandırıyor

fuel-guard-mercedes.jpgKurulduğu günden bu yana lojistik sektörüne ‘partner’ hizmeti sunan Eren Teknik Otomotiv, yakıt hırsızlarının korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Yakıt, yükselen değer olmaya devam ediyor

Özellikle son dönemlerde akaryakıta gelen zamlar yakıtın yükselen değer olmasını da beraberinde getirdi. Durum böyle olunca lojistik sektörünün bir damla yakıtı heba etme gibi bir lüksü de bulunmuyor.

Eren Teknik, tam da burada devreye giriyor

Eren Teknik işte tam bu noktada devreye giriyor. Yakıtla direkt ya da endirekt ilişkisi olan tüm kurum ve kuruluşlar Eren Teknik Otomotiv’in çözümlerinden faydalanabilir ve katma değer sağlayabilirler.

Fuel Guard ile yakıt hırsızlığın tarih oluyor

Eren Teknik Otomotiv’in Fuel Guard markası ile 2002 yılından bu yana sunduğu hizmetlerle izinsiz yakıt alımı ve yakıt hırsızlığı tarih oluyor.

Mehmet Hanifi Bulut: Eren Teknik, katma değer sağlıyor

Eren Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Bulut, “Eren Teknik olarak yakıt hırsızlığına son veriyoruz. Firmalarımızın filoları Eren Teknik Otomotiv’in Fuel Guard markası ile güven altında…

20 yıl garanti

Firma olarak 20 yıl garanti veriyoruz. Eren Teknik, kazan-kazan felsefesi ile ön plana çıkıyor. Referanslarımıza bakıldığında çok yüksek bir katma değer oluşturduğumuz ve çalıştığımız firmalara ciddi bir maliyet avantajı sağladığımız rahatlıkla gözlenebilir.

hanifi-bulut-selcuk-onur-turgut-erkeskin.jpg

Eren Teknik Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Bulut, yakıt hırsızlığına karşı geliştirdiği Fuel Guard markası nedeniyle 5. Atlas Lojistik Ödülleri'nde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülmüştü. Bulut'a ödülü LOJİPORT Yayın Yönetmeni Selçuk Onur ve dönemin UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin tarafından takdim edilmişti.

Türkiye’nin en büyük lojistik ve taşımacılık firmaları ile çalışıyoruz

Referanslarımıza bakıldığında lojistikten gıdaya, iş makinalarından kamu’nuın çeşitli kurumlarına kadar birçok firma ile çalıştığımız görülecektir.

Eren Teknik, ar-ge odaklı yatırımlarını sürdürecek

Eren Teknik Otomotiv, şu ana kadar araştırma ve geliştirmeye büyük önem verdi. Bundan sonra da ar-ge odaklı yatırımlarımız devam edecek. Ar-ge’ye bu bağlamda çok ciddi bir kaynak ayırdık. Önümüzdeki 5 yıllık hatta 10 yıllık master planımız hazır.

Sektörün öncüsüyüz, yapılamayanı yapıyoruz

Firma olarak hep sektörde ilklere imza atan yapımızla tanınıyoruz. Sektörün öncüsü olarak bundan sonra da yapılamayanları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Söyleşi: Ahmet DOĞAN

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.