EPAL Türkiye, sürdürülebilir lojistik için 22 bin fidan dikti

EPAL Türkiye, sürdürülebilir lojistik için 22 bin fidan dikti

EPAL Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Özgen, Türkiye genelinde 69 üye ile %100 yerli üretim palet imal ettiklerini vurgulayarak, “Cumhuriyet’in 100. yılında diktiğimiz 22 bin çam fidanı, döngüsel ekonominin başlıca örneği oldu” dedi.

Döngüsel ekonominin temel ilkeleri -yeniden kullanım, onarım, geri dönüşüm- açık EPAL palet havuzunun nasıl çalıştığını tümüyle açıklıyor" diyen EPAL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Özgen: “Şirketler, EPAL palet kullanarak ve değiştirerek çevrenin ve iklimin korunmasına katkı bulunabilir. Markamızın çevreye duyduğu saygıyı sadece sosyal sorumluluk projeleriyle değil, tüm iş süreçlerimizle de ortaya koyuyoruz. Yeniden kullanım, değişim, onarım ve geri dönüşüm ilkelerine sahip EPAL Euro palet değişim havuzu, 30 yılı aşkın süredir sürdürülebilir döngüsel ekonominin başlıca örneği oldu. Paletlerin yeniden kullanılması doğal kaynak olan ahşapta olduğu gibi, israfı önleyerek çevreyi ve iklimi de koruyor. Ayrıca kullanıcılar için maliyet avantajı da yaratır” dedi.

“Cumhuriyetimizin 100. yılı için 22 bin fidan diktik”

EPAL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Özgen, Cumhuriyet’in 100. yılı için gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine dair şu detayları paylaştı: “Son yıllarda ülkemizde ve dünyada meydana gelen orman yangınları, çevreye ve ülkemize duyarlı bir marka olarak bizleri de harekete geçmeye teşvik etti. Türkiye genelinde 69 üye ile %100 yerli üretim gerçekleştiren EPAL Türkiye olarak Muğla ve Çanakkale’de toplam 22 bin çam ağacı fidanı diktik” ifadelerini kullanarak sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Birçok şirket için, önümüzdeki on yılın en büyük zorluklarından biri, ürünlerin ve lojistiğin sürdürülebilirliği. Açık EPAL Palet havuzu sayesinde, şirketlerin daha sürdürülebilir bir lojistiğe ulaşmanın kolay bir yolu var. Ahşap paletlerimizin kullanılması, değişim ve onarım döngüsü hem karbon ayak izini azaltıyor hem de atıkların önüne geçiyor. Her bir palet, gezegenimizin karbon dengesini yaklaşık 30 kilogram azaltarak çevreyi koruyor.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.