"En İyi Yurtiçi Lojistik İşletmesi" ödülü Netlog'un

"En İyi Yurtiçi Lojistik İşletmesi" ödülü Netlog'un

Lojistik sektörünün lideri Netlog Lojistik Grubu, 6. Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Logitrans 2012 Lojistik Ödülleri Yarışması’nda...

Lojistik sektörünün lideri Netlog Lojistik Grubu, 6. Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Logitrans 2012 Lojistik Ödülleri Yarışması’nda En İyi Yurtiçi Lojistik İşletmesi Ödülü’nü kazandı.

Logitrans 2012 Lojistik Ödülleri, 6. Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında 16 Kasım’da İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 12 ayrı kategoride ödüllerin verildiği yarışmaya 39 firma başvurdu. Ödüle layık görülen firmalar, sektörel dernekler ve yayınların temsilcilerinden oluşan 13 kişilik bir jüri tarafından belirlendi. Ödüller, firmaların sektördeki büyüklükleri ve iş geliştirmedeki başarılarına bağlı olarak verildi. Netlog Lojistik Grubu da yurtiçi lojistik hizmetlerindeki başarısından dolayı En İyi Yurtiçi Lojistik İşletmesi Ödülü’nün sahibi oldu.

Netlog Lojistik Grubu adına ödülü, FIATA Yönetim Kurulu Üyesi Kosta Sandalcı’nın elinden Netlog Lojistik Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökalp Çak aldı.

NETLOG LOJİSTİK GRUBU HAKKINDA

Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2003 yılında kurulan NETLOG Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 12 şirketiyle hizmet sunuyor ve hızla büyümesini sürdürüyor. NETLOG Lojistik Grubu bünyesinde, PolarXP Soğuk Lojistik, İntercombi Uluslararası Taşımacılık, Netlog Lojistik Hizmetler, Özgür Entegre Lojistik (Netsafe), KTT Konteyner Taşımacılık, Anele Supply Chain Management, Nedlloyd Road Cargo İstanbul, VIP Oto (Netfilo), Eurasia ICL Services, ICL Danube Romanya, Küresel Gıda Hizmetleri ve Global Bilgi Sistemleri gibi firmaları bulundurmaktadır.

Netlog Lojistik Grubu, tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteriyor. NETLOG Lojistik Grubu, 50’nin üstünde deposu, 3 bin 500’ün üzerinde personeli ve 2 binden fazla araçlık filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve teknolojiye kadar pek çok sektöre hizmet sunmaktadır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.