En itibarlı marka sıralamasında Michelin farkı

En itibarlı marka sıralamasında Michelin farkı

Michelin, Reputation Institute tarafından gerçekleştirilen 2014 yılı en iyi itibara sahip markalar sıralamasında 6 sıra birden yükselerek 15. sırada yer...

Michelin, Reputation Institute tarafından gerçekleştirilen 2014 yılı en iyi itibara sahip markalar sıralamasında 6 sıra birden yükselerek 15. sırada yer aldı. Aynı araştırmada Fransız şirketler arasında birinci sırada yer alan Michelin, lastik sektöründeki farkını bir kez daha kanıtladı.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, global anlamda şirketlerin itibarlarını ölçümleyen Uluslarası Reputation Enstitüsü 2014 yılı sıralamasında bir kez daha başarısını ispatladı. 2013 yılında aynı listede 21. Sırada yer alan Michelin, bu yıl 6 sıra yükselerek 15. sırada yer aldı ve rakiplerini geride bıraktı.

Uluslararası 100 şirketin itibarlarının sıralandığı liste için 55 binden fazla tüketicinin görüşü alındı. Ürün / servisler, inovasyon, çalışma ortamı, yönetişim, liderlik, finansal performansları göz önünde bulundurarak oluşturulan sıralamada Michelin, lastik sektörü sıralamasında en yakın rakibine 6 sıra fark attı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.