Emre Dericilik’in filosunu DAF ile güçlendirdi

Emre Dericilik’in filosunu DAF ile güçlendirdi

  Yurtiçi ve yurtdışı taşımacılık alanında faaliyet gösteren Emre Dericilik’e satışı yapılan 8 adet DAF XF 105.460 çekicilerinin teslimatı...

 

Yurtiçi ve yurtdışı taşımacılık alanında faaliyet gösteren Emre Dericilik’e satışı yapılan 8 adet DAF XF 105.460 çekicilerinin teslimatı DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra tesislerinde gerçekleştirildi.

Teslimat töreninde Firma sahibi Hakan Emre, plaketini DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Şefi Recep Öndal Demirci’den alırken: “Uzun yıllardır TIRSAN ürünlerini ve DAF çekicilerini kullanıyoruz. Ürünlerin verimli ve kaliteli olmasının yanı sıra, gerek satış gerekse satış sonrası süreçlerindeki pozitif yaklaşımlar ürünü yeniden tercih etmemizi sağladı. Bu güne kadar geçen zaman,  filo yatırımlarımızda DAF-TIRSAN’ı iş ortağı olarak seçmenin ne kadar isabetli bir karar olduğunu bize gösterdi” dedi.

Gerçekleşen teslimat ile filosundaki DAF çekici sayısını arttıran Emre Dericilik, Azerbaycan ağırlıklı olmak üzere, Gürcistan ve İran’a kimyasal ürünler, inşaat malzemeleri ve deri ürünlerin taşımacılığını yapmaktadır.

Konfor ve Performans DAF XF’te Bir Arada

İşletmecisine; düşük işletme maliyeti ve kilometre başına en yüksek geliri sağlayan, ayrıca sürücüsüne; en yüksek konfor özelliklerini sunan DAF XF105 araçları, sahip olduğu üstün güvenlik özellikleri ile de rakipsizdir. Konfor ve performansın birlikte sunulduğu DAF XF105 serisi, kullanım süresince kazandırdığı gibi, yüksek ikinci el değeri sayesinde satıldığı zaman da yatırımcısına kazandırır.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.