Emirates, Stokholm  seferlerine başlıyor

Emirates, Stokholm seferlerine başlıyor

İskandinavya’daki varlığını genişleten Emirates, 4 Eylül 2013’ten itibaren Stokholm’e günlük sefer düzenlemeye başlayacağını açıkladı. Yeni...

İskandinavya’daki varlığını genişleten Emirates, 4 Eylül 2013’ten itibaren Stokholm’e günlük sefer düzenlemeye başlayacağını açıkladı. Yeni seferle sağlanacak haftalık 4.956 koltuk kapasitesinin İsveç’in Uzak Doğu ve Avustralya’da ticaret yaptığı başlıca şehirlerle ekonomik büyümeyi daha da canlandırması bekleniyor.

Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, “2011’de Danimarka, Kopenhag seferlerimizi başarıyla başlatmamızın ardından İskandinavya’da başka destinasyonlara yayılma fırsatlarını yakından takip ediyorduk. İstikrarlı ve büyüyen ekonomisiyle İsveç, bölgesel varlığımızı genişletmek için mükemmel bir lokasyon. Bu yeni sefer Dubai ile İsveç arasında hizmet veren tek tarifeli direkt yolcu seferi olacak ve İsveç dışına çıkan yolculara, hali hazırda günde altı uçuş gerçekleştirdiğimiz Tayland gibi popüler destinasyonlara kolayca aktarma yapma fırsatı sunan uluslararası ağımıza

Yolcular ayrıca tüm Emirates uçuşlarında Ekonomi sınıfında 30 kilo, Business’ta 40 kilo ve First Class’ta 50 kilo olmak üzere cömert bagaj haddine sahip olacak.

Yolcu operasyonlarına ek olarak, Emirates SkyCargo da iki şehir arasında 19 ton kargo kapasitesi sunacak. Taşınan popüler malların tıbbi ürünler, inşaat malzemeleri, elektronik ürünler, bozulabilir gıda maddeleri, tekstil ve deri ürünleri ile bitki ve çiçekler olması bekleniyor. Emirates SkyCargo halihazırda İsveç’in Göteborg kentine haftada üç seferle başarılı bir hizmet veriyor ve Stokholm seferlerinin de eklenmesiyle havayolu şirketinin bölgedeki kargo operasyonlarının daha da canlanacağı tahmin ediliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.