Emirates, Luanda’ya günlük uçuşlara başlıyor

Emirates, Luanda’ya günlük uçuşlara başlıyor

Emirates, haftada dört ilave sefer ile 1 Aralık 2013 tarihinden itibaren Angola’nın başkenti Luanda’ya her gün uçmaya hazırlanıyor. Luanda uçuşlarına...

Emirates, haftada dört ilave sefer ile 1 Aralık 2013 tarihinden itibaren Angola’nın başkenti Luanda’ya her gün uçmaya hazırlanıyor.

Luanda uçuşlarına Ekim 2009’da Airbus 330-200 uçaklarla haftada üç seferle başlayan Emirates, artan talebe cevaben önce Boeing 777-200 ER ile ardından da Boeing 777-300 ER ile uçmaya başladı. Aralık ayından itibaren de uçuş sayısını her güne çıkaran Emirates, bu uçuşlarla haftada 1600 ilave koltukla Angola yolcularına daha fazla seçenek ve yer sunacak. Böylece; Dubai ve Ortadoğu, Asya, Uzak Doğu, Hint Alt Kıtası ve Avustralya’ya uzanan seyahatlerde 130’dan fazla noktaya Emirates ile daha fazla bağlantı sağlanacak.

Afrika’nın ikinci büyük petrol üreticisi “Angora”

Emirates’in Latin Amerika, Orta ve Güney Afrika’daki ticari operasyonlarından sorumlu Kıdemli Başkanı Orhan Abbas, “Günlük sefer uygulamamız bu rotanın mevcut başarısının ve gelecekteki büyüme potansiyelinin çok net bir yansımasıdır. Afrika’nın ikinci büyük petrol üreticisi Angola, dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden birine sahip. Bu nedenle iş dünyası için de çok cazip bir lokasyon olan Angola’ya günlük seferlere başlamak için de çok doğru bir zaman.” diye belirtti.

Emirates filosunun belkemiği olan Boeing 777-300 ER’da sekiz adet lüks First Class özel suit, Business Class’ta 42 düz yatağa dönüşebilen koltuk ve ekonomi sınıfında 310 adet koltukla geniş bir alanda hizmet veriyor. Ayrıca, Emirates kargo bölümü Emirates SkyCargo da, Luanda kargo kapasitesini arttırarak haftada 120 tona ulaştırdı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.