Emirates ile “yeşil bir gelecek” için parlak fikirler aranıyor

Emirates ile “yeşil bir gelecek” için parlak fikirler aranıyor

    Emirates, çevre koruma projelerini desteklemek üzere 150 bin dolar fon ayırdığı “A Greener Tomorrow/Daha Yeşil Bir Gelecek” girişimini...

 

 

Emirates, çevre koruma projelerini desteklemek üzere 150 bin dolar fon ayırdığı “A Greener Tomorrow/Daha Yeşil Bir Gelecek” girişimini açıkladı. Kâr amacı gütmeyen tüm çevre koruma örgütlerine açık olan girişim, çevreye olumlu katkılar sağlayacak projeleri desteklemeyi amaçlıyor. Girişim için ayrılan fon, Emirates Grubu genelinde gerçekleştirilen kurum içi geri dönüşüm programlarından sağlandı. Emirates, Dubai’de gerçekleştirdiği çeşitli programlar aracılığıyla yılda 5 milyon kilogramdan fazla malzemenin geri dönüştürülmesini sağlıyor.

“A Greener Tomorrow” girişimine başvuranlar iki aşamada değerlendirilecek. Sunulan teklifler, öncelikle Emirates’in üst düzey yöneticileri, çevre birimi üyeleri ve EmChamps (Emirates Grubu’nun çevresel konularla ilgilenen çalışanları) arasından belirlenecek temsilcilerden oluşan Emirates komitesi tarafından değerlendirilecek. Değerlendirme kriterlerine uyan ve komite incelemesinden geçen başvurular, Emirates komitesinin son bir değerlendirme yapması için proje tekliflerini daha detaylı olarak sunacakları ikinci aşamaya çağrılacak. Konu hakkında detaylı bilgi ve girişim kriterleri için www.emirates.com/greenertomorrow adresine bakılabilir. Ayrıca girişime herhangi bir kuruluşu aday göstermek isteyenler, kuruluşun adını, e-posta adresini ve ilgili kişilerin telefon numaralarını [email protected] adresine gönderebilir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.