Emirates, Facebook fan’larına milyon kez teşekkür ediyor

Emirates, Facebook fan’larına milyon kez teşekkür ediyor

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, sadece 8 ayda dünya çapında  bir milyon fan sayısına ulaşarak Facebook...

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, sadece 8 ayda dünya çapında  bir milyon fan sayısına ulaşarak Facebook şöhretini hızla artırıyor. Emirates’in büyük ilgi gören Facebook sayfası, havayolu şirketini sosyal medyanın en hızlı gelişen oyuncularından biri haline getirdi. 

“Hello Tomorrow/Yarına Merhaba” sloganıyla uçan havayolu şirketi, Facebook sayfasını 25 Mart’ta açmış ve sadece üç haftada 300 bin fan’a ulaşmıştı. Bundan sadece birkaç hafta sonra da Facebook’ta Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın bir numaralı havayolu şirketi haline geldi. İki ay sonra, sayfanın fan sayısı yarım milyona ulaştı ve bugün, yani sosyal medya alanına girişinden sadece sekiz ay sonra Emirates’in tam bir milyon Facebook fan’ı var.

Facebook başarısının üzerine Google+ sayfasını da başlatan Emirates, sadece üç haftada 250 binden fazla “+1” aldı. Yeni sayfa, fan’ların fotoğraf, seyahat ve havacılık gibi ilgi alanlarında marka ile etkileşime geçmesine olanak tanıyor.

Her iki sosyal medya platformu da havayolu şirketinin bir seyahat markasından global bir yaşam tarzı markasına dönüşümünü desteklemek amacıyla oluşturuldu. Emirates, fan’larını Facebook sayfasında “Hello Tomorrow” marka platformuna dahil etmiş durumda. Sayfasında filosu, ürünleri, sponsorlukları ve ekibi hakkında iletiler yayınlayan Emirates, şu anda sadece havayolu şirketleri kategorisinde değil diğer yaşam tarzı markaları arasında da en aktif markalardan biri.

Emirates Kurumsal İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros Boutros, “Sosyal medyada yer almak, Emirates’in global grafiğinde doğal bir ilerlemeydi. Bu kadar kısa sürede 1 milyon fan’a ulaşmak büyük başarı. Bu, dünya çapında ürün ve hizmetlerimizin gördüğü köklü desteği yansıtıyor. Aynı zamanda markanın nasıl kabul gördüğünü de gösteriyor. Bizi ‘beğenen’ ve iletilerimizi düzenli olarak takip eden herkese teşekkür ediyoruz” diyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.