Elmas Lojistik ve Rhenus İşbirliği

Elmas Lojistik ve Rhenus İşbirliği

Uluslararası lojistik hizmet üretiminde Türkiye'nin lider firmalarından Elmas Lojistik, geçtiğimiz yıl işbirliğine anlaşması imzaladığı Rhenus Logistics ile başladığı yurtdışı hizmet ağını geliştirerek büyütüyor.

Tecrübe ve gençliğin dinamizmini biraraya getirerek büyümeye devam eden Elmas Lojistik, Avrupa'nın en büyük gruplarından biri olan Rethmann'ın bünyesinde bulunan RHENUS LOGİSTİCS ile birlikte Avrupa organizasyonunu Almanya ile Ege Bölgesi'ni birbirine bağlayarak genişletiyor. İşbirliği anlaşmasının geçen bir yılını değerlendirmek üzere Elmas Lojistik'in Akalan'da bulunun merkezinde bir araya gelen Rhenus ve Elmas Lojistik yöneticileri önümüzdeki dönemde karşılıklı seferlerin arttırılması için çalışmalar yaptılar. Toplantıda kara nakliye filosunun genişletilmesi için Kartal Lojistik ile de alt taşıyıcı anlaşması için mutabakat sağlandı. Bu anlaşma ile bundan sonra Kartal Lojistik'in araçları da Elmas Lojistik adına yurtdışı taşımacılığı yapacak.

Geçtiğimiz yıl 1 Mart itibariyle başlayan işbirliğinin bir yılını değerlendirdiklerini ifade eden Elmas Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, "Toplantıda, artan iş potansiyelini değerlendirdik. Aksayan yönleri ve çözüm önerilerini konuştuk. Karşılıklı sefer sayısını ve 2018'de taşıma potansiyelimizi arttırmak için Kartal Lojistik ile alt taşıyıcı anlaşması için Cemalettin ve Fuat Kartal ile mutabakat sağladık. Hem ihracatçımızın Almanya pazarına daha sağlıklı, verimli ve uygun rekabetçi koşullarda gitmesini sağlamak hem de karşılıklı trafiğin daha aktif bir boyuta getirilerek Elmas-Rhenus ortaklığının bölgenin lider taşıma şirketi haline gelmesi için ortak akılla hareket etme kararı aldık" dedi.

Değerlendirme Toplantısına Rhenus Logistics'ten Akın Yakar, Nazan Emre, Emine Gerboğa, Svenja Kaemmerer, Laura Sintini, Klaus Guenster, Ulrich Koch, Dominique Vleminx ve İsmail Özaykır, Kartal Lojistik'ten ise Cemalettin Kartal ve Fuat Kartal katıldı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.