Ekspres Lojistik, filosuna Renault Trucks gücü

Ekspres Lojistik, filosuna Renault Trucks gücü

İstanbul merkezli Ekspres Lojistik, filosunu 7 adet Renault Trucks Premium 460 4x2 çekici ile güçlendirdi. Filosunun tamamı Renault Trucks araçlardan oluşan...

İstanbul merkezli Ekspres Lojistik, filosunu 7 adet Renault Trucks Premium 460 4x2 çekici ile güçlendirdi. Filosunun tamamı Renault Trucks araçlardan oluşan Ekspres Lojistik’e araçların teslimatını Koçaslanlar Otomotiv gerçekleştirdi.

Fevzi Gandur Denizcilik A.Ş.’nin taşımacılık alanında 60 yılı aşan deneyimi ile bünyesinde barındırdığı Ekspres Lojistik, filosunu Renault Trucks ile güçlendirdi. 7 adet Renault Trucks Premium 460 4x2 çekici, Koçaslanlar Otomotiv tarafından Ekspres Lojistik’e teslim edildi.

Dünyanın büyük dört deniz yolunun Türkiye acentesi ve ortağı olan Fevzi Gandur Denizcilik A.Ş.’ye bağlı Ekspres Lojistik, alımını yaptığı Renault Trucks çekicilerde Euro V motor, otomatik şanzıman, klima, çift depo, buzdolabı, Optiroll, Infomax gibi donanımların olmasına dikkat ediyor. Bu alımla birlikte Ekspres Lojistik filosundaki Renault Trucks marka araç sayısını 15’e yükseltti.

Koçaslanlar Otomotiv’in Bursa’daki Yetkili Servis’inde gerçekleşen törende Koçaslanlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ve Ekspres Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı hazır bulundular. Törende konuşma yapan Koçaslanlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, “Filosunun tamamı Renault Trucks araçlardan oluşan Ekspres Lojistik’in yeni çekici araç alımında tekrar Renault Trucks markalı araçlarımızı tercih etmesi bizi oldukça memnun etti. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun sunduğumuz çözümler ve araçlarımızın sahip olduğu yüksek donanım kapasitesi Ekspres Lojistik tarafından tekrar tercih edilmemizde etkili oldu. Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz 7 adet Renault Trucks Premium 460 4x2 çekicinin Ekspres Lojistik filosunu daha da güçlendireceğine inanıyoruz,” dedi.

Teslimat töreninde söz alan Ekspres Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı, “Müşterilerimize kaliteli hizmet ve fark yaratan çözümler sunabilmemizin, kaliteli ve fark yaratan araçlar ile mümkün olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle Renault Trucks ve Koçaslanlar ile işbirliğine girmekten son derece memnunuz. Koçaslanlar Otomotiv’in satış sürecindeki yaklaşımlarına şirketim adına teşekkür ediyorum. Satın alınan son araçlar ile Ekspres Lojistik’in tüm araç filosunun Renault Trucks araçlardan oluştuğunu belirtmek isterim. Yeni yatırımlarımızda da Renault Trucks ve Koçaslanlar Otomotiv ile yola devam edeceğiz” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.