Eker, 5 yıldır filolarında Michelin tercih ediyor

Eker, 5 yıldır filolarında Michelin tercih ediyor

Michelin, sektörünün öncülerinden Eker Süt Ürünleri ile 5 yıldır işbirliğine devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanına dağıtım yapan kamyonlarında Michelin lastiklerini tercih eden Eker, bu sayede maliyetlerini minimuma indiriyor.

5 yıldır tüm Türkiye’ye hizmet veren araçlarında Michelin lastikleri kullanan Eker, hem kilometre performansını artırıyor hem de maliyetlerini düşürüyor. İşbirliği kapsamında Michelin uzmanları, Eker şoförlerine lastik yönetimine yönelik eğitim verdi. Eğitimi başarıyla tamamlayan Eker şoförleri, sertifikalarını Michelin Türkiye Ağır Vasıta Ürün Teknik Müdürü Recep Uçan’ın elinden aldı.

bibendum.pngEğitim başarıyla tamamladı

Gerçekleştirilen eğitimde lastik arızaları, doğru hava basıncı ile beraber lastikten alınacak performansın artışı, güvenli duruş mesafesinin lastiğin yüzey alanına bağlı olarak artması gibi konular ele alındı. Ayrıca, doğru hava basıncı ile kullanılan Michelin lastiklerinin güvenli duruş mesafesine ve lastik ömrüne olan katkısı sayesinde filoların operasyonel maliyetlerinin azaldığına da dikkat çekildi.

Michelin ile % 45 daha fazla km ömrü

5 yıldır bütün dünyanın en büyük lastik ve lastik teknolojileri üreticilerinden biri olan Michelin’den lastik çözümleri desteği alan Eker, yaptığı incelemeler neticesinde Michelin lastikleriyle ekstra %45 daha yüksek kilometre performansı sağladığını belirtiyor. Operasyonel maliyetlerini düşürerek işletmelerin lastik yönetimini kolaylaştıran Michelin sayesinde Eker, yılda tüm filolarında toplam 43.6 tonluk yakıt tasarrufu sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.