EDAK’ın mikro dağıtımını da OMSAN yapmaya başladı

EDAK’ın mikro dağıtımını da OMSAN yapmaya başladı

“Lojistik sektörünün değerli markası OMSAN, EDAK için eczanelere mikro dağıtım hizmeti vermeye başladı.” OMSAN, geçtiğimiz yıl EDAK’ın soğutmalı...

“Lojistik sektörünün değerli markası OMSAN, EDAK için eczanelere mikro dağıtım hizmeti vermeye başladı.”

OMSAN, geçtiğimiz yıl EDAK’ın soğutmalı araçlar ile İstanbul, İzmir ve Adana’dan yurtiçinde çeşitli illere paletli ve dökme koli içinde ilaç taşımaları gerçekleştirmeye başlamıştı.

EDAK ile yeni imzalanan anlaşma ile OMSAN, EDAK’ın Adana merkezli mikro dağıtım faaliyetlerini de yürütecek. OMSAN, EDAK için Adana dışında Mersin (Tarsus, Erdemli ve Silifke ilçeleri), Kahramanmaraş, Osmaniye (Bahçe ilçesi), Hatay (İskenderun ilçesi), Kayseri, Adana (Pozantı, Kadirli, Kozan, Ceyhan ilçeleri), Gaziantep ve Şanlıurfa’ya mikro dağıtım hizmeti verecek.

Taşımaların 17 adet motosiklet ve 17 adet panelvan ile gerçekleştirileceğini belirten OMSAN Lojistik Akdeniz Bölge Müdürü Ali YÜKSEK, OMSAN’ın diğer sektörlerin yanı sıra sağlık sektöründe de başarılı iş sonuçlarına imza attığını, hedeflerinin daha süratli, güvenilir ve yüksek standartlı hizmet sunmak olduğunu söyledi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.