Düzce Cam'ın tercihi yine Scania oldu

Düzce Cam'ın tercihi yine Scania oldu

Scania, cam sanayi kolunda uluslararası düzeyde tercih edilen bir dünya şirketi olma hedefiyle yola çıkan Düzce Cam'ın da tercihi oldu. Scania taşınan...

Scania, cam sanayi kolunda uluslararası düzeyde tercih edilen bir dünya şirketi olma hedefiyle yola çıkan Düzce Cam'ın da tercihi oldu.

Scania taşınan mal ve kullanım alanları farklı da olsa, karayolu taşımacılığının her branşında müşterilerine en uygun çözümleri sunmaya devam ediyor.

Düzce Cam Sanayi. firma sahibi Kasım Aktaş,  Doğuş Otomotiv Bolu Yetkili Satıcı ve Servisi Çarıkçı Trans’tan satın aldığı Scania G420 aracını, firma sahibi Necip Çarıkçı’dan teslim aldı.

Düzce II. Organize Sanayi Bölgesinde 600 ton/gün kapasitesi ile 2010 yılından bu yana düz cam üretimi yapan Düzce Cam San. ve Tic. A.Ş. filosuna Scania G420 aracını da ekleyerek toplam Scania araç parkını 8'e çıkarttı.

İnşaat, ağır nakliye, yangın ve kurtarma gibi zorlu koşullar için farklı donanımlara sahip araçların yanı sıra Scania, cam gibi hassas ürünlerin taşımacılığında da bir numaralı tercih olduğunu ortaya koydu.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.