'Dur-kalk'a özel lastik üretildi

'Dur-kalk'a özel lastik üretildi

Goodyear Lastikleri T.A.Ş'nin, şehir içi  trafiğinde devamlı ''dur kalk''ların hem araca hem de lastiklere uyguladığı  baskılara dayanacak...

Goodyear Lastikleri T.A.Ş'nin, şehir içi  trafiğinde devamlı ''dur kalk''ların hem araca hem de lastiklere uyguladığı  baskılara dayanacak şekilde özel olarak tasarlanmış DuraGrip'i piyasaya sunduğu  bildirildi. 

Goodyear Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, DuraGrip'in Goodyear  ile ilgili performans ve güvenlik özelliklerinin hiçbirinden ödün vermeden yüksek  kilometre performansı sunduğu ifade edildi. 

Goodyear DuraGrip'in modern şehir yaşamının yoğun trafiğinde günümüz  araçlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlandığı  belirtilen açıklamada, kentlerin kalabalıklaşması nedeniyle uygun maliyetli,  güvenli şehir içi sürüşü kolaylaştıran araçlara olan talebin de arttığına dikkat  çekildi. 

Açıklamada, şu bilgiler verildi: 

''Goodyear DuraGrip, şehir içinde, kuru ve yağmurlu hava koşullarında  yüzlerce 'dur kalk' manevrasına dayanabilecek şekilde özel olarak geliştirildi.  Yenilikçi teknoloji ideal direksiyon hakimiyeti sağlayan DuraGrip lastiğin  kilometre performansını artırıyor, ıslak zemin performansını güçlendiriyor. Daha  kısa fren mesafesi sağlayan yeni bir silika hamur bileşimi içeriyor. Lastik, aynı  zamanda, kuru yüzeylerde yol tutuşunu en üst düzeye çıkararak direksiyon  hakimiyetini daha da kolaylaştırmak için kapalı dış blok tasarımlı asimetrik sırt  desenine ve kesintisiz iki dış sırt bloğuna sahip. 

Lastiğin açık iç blok tasarımı ve çevresel kanalları, ıslak zeminde daha iyi  direksiyon hakimiyeti ve suda kızaklama direnci sağlıyor.'' 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.