Doğuş'a Alman tescili geldi

Doğuş'a Alman tescili geldi

Doğuş Otomotiv Distribütörlüğü’nde Türkiye pazarına giriş yapan, Thermo King, Krone ve Meiller markaları kendi alanlarının en iyileri seçildi. Almanya’...

Doğuş Otomotiv Distribütörlüğü’nde Türkiye pazarına giriş yapan, Thermo King, Krone ve Meiller markaları kendi alanlarının en iyileri seçildi.

Almanya’ nın en önemli dergileri olan; Lastauto Omnibus, Trans Aktuell ve Fernfahrer tarafından düzenlenen ve okuyucularının oylaması ile yapılan ankette Almanya’nın “En İyi Ticari Taşıtlar ve Markaları” yarışmasında 2008 yılının en güvenilir ödülleri, Doğuş Otomotiv’in Türkiye Distribütörlüğünü sürdürdüğü Krone, Meiller ve Thermo King markalarına verildi.

Krone, 'damper' kategorisinde 'en iyi marka' seçildi.

DEKRA’ nın desteğiyle, Stuttgart’taki “Aynalı Çadırda” düzenlenen gecede, Almanya’nın en geçerli yarışmasında, en iyi “Treyler” Krone, “Damper” kategorisinde ise en iyi marka Meiller seçilirken en iyi  “Soğutma Ekipmanları” ödülünü ise Thermo King aldı. Okurlar oylamada otomotiv sektörünün ve yan sanayisinin markalarına, bilinilirlik, pazardaki istatistikleri, bulunabilirlik, satış sonrası hizmet, tercih nedenleri gibi kriterler göz önünde bulundurularak oy veriyor. Oylama sonucu alınan derece sektörde bir prestij göstergesi olarak tanımlanıyor.

"En İyi Treyler" markası Krone.

Doğuş Otomotiv’in distribütörlük faaliyetlerini sürdürdüğü ağır ticari araç markalarıKrone, Meiller ve Thermo King’in kazandığı en iyi marka ödülleri, bu 3 markanın ayrıcalıklarını bir kez daha ortaya koyuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.