Doğuş Otomotiv'de kaza şoku!

Doğuş Otomotiv'de kaza şoku!

  Doğuş Otomotiv Bünyesinde çalışan Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan OĞUL dün gece saat 21:00'da Ataşehir'de meydana gelen kazada...

Doğuş Otomotiv'de kaza şoku!

 

Doğuş Otomotiv Bünyesinde çalışan Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan OĞUL dün gece saat 21:00'da Ataşehir'de meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Doğuş Otomotiv'de kaza şoku!   Doğuş Otomotiv'de kaza şoku!

Ataşehir'de Biri Almanya Plakalı İki Lüks Araç Kaza Yaparken Bariyere Giren Aracı Kullanan Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul olay yerinde can verdi

Kaza, Ataşehir, TEM otoyolu Batı Ataşehir mevkii, Ankara istikametinde saat 21. 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ataşehir bağlantı yolundan TEM'e bağlanan Kaan Oğul kontrolündeki 34 KB 6000 plakalı araç, seyir halindeki LB AZ 206 plakalı araçla belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanı etkisiyle Oğul'un kontrolündeki aracın sağ arka kapısından giren bariyer ön sol kapıdan çıktı. Araç bir süre sürüklendikten sonra durabilirken Almanya plakalı araç ise bariyerleri geçerek toprak zemine çıktı. Kaan Oğul olay yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan kişi ise olayı küçük sıyrıklarla atlattı. Kaan Oğul'un cansız bedeni Fatih Sultan Mehmet Hastanesi morguna kaldırıldı. Diğer aracın sürücüsünün ise gözaltında olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Doğuş Otomotiv'de kaza şoku!Ataşehir’de meydana gelen kazada hayatını kaybeden Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul’un cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Ataşehir’de dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul’un (34) cenazesi, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Oğul’un cenazesi yakınları tarafından hastaneden alınarak Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemelerin ardından Kaan Oğul’un cenazesinin yarın Ataşehir’den kaldırılacağı öğrenildi.

 

 

Doğuş Gurubunun resmi web sitesinde Çalışanların Dilinden: "Doğuş'lu Olmak" başlıklı yazıda kendini tanıtan Kaan Oğul: "Çok küçük yaşlarda başlayan arabalara olan ilgim, ortaokul ve lise zamanı artık tutkuya dönüşmüştü. Üniversiteye başladığımda tek hayalim arabalarla ilgili bir işte çalışmaktı,.." diyerek en büyük tutkusu araba sevdasına  dikkat çekmişti.

İŞTE O YAZI... 

KAAN OĞUL

Doğuş Otomotiv Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü

7 yıldır Doğuş Grubu'nda çalışıyor
2005 yılından beri Doğuş Grubu'nda çalışıyorum. Çok küçük yaşlarda başlayan arabalara olan ilgim, ortaokul ve lise zamanı artık tutkuya dönüşmüştü. Üniversiteye başladığımda tek hayalim arabalarla ilgili bir işte çalışmaktı, bu hevesle üniversiteyi bitirir bitirmez otomotiv şirketlerinde iş arayamaya başladım. 2004 yılının Aralık ayında büyük bir heyecanla başvuruda bulunduğum Porsche Servis Danışmanı pozisyonuna kabul edilerek, 2005 yılının Şubat ayında Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı olan Doğuş Oto'da işe başladım.Her geçen gün merakım, heyecanım ve işten aldığım zevk giderek artıyordu. Bu heves ve heyecanım yöneticileriminde ilgisini çekmiş olmalı ki 2007 yılında Doğuş Otomotiv'e Porsche Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Şefi olarak geçmem için teklif geldi. En büyük tutkum olan arabalar işim olmuş, aynı zamanda şirket içinde yükselmeye başlamıştım. 2 yıl kadar Satış Sonrası Hizmetler Şefi olarak çalıştıktan sonra yöneticilerimin bana uygun olduğunu düşünüp beni yönlendirmesi ile SEAT satış departmanın da Satış Bölge Şefliği görevine transfer oldum, 1 yıl kadar bu pozisyonda görev aldıktan sonra, kopamadığım ve hayranı olduğum Porsche markasına Satış ve Pazarlama Yöneticisi olarak geri döndüm.

1,5 sene süren Porsche Satış ve Pazarlama Müdür vekilliği sırasında İnsan Kaynakları tarafından bana özel düzenlenen kişisel gelişim eğitimleri ve bireysel koçluk uygulaması eksik yönlerimi daha iyi farketmem ve geliştirmem için fırsat yarattı ve 2010 yılı Temmuz ayından bu yana yürütmekte olduğum Porsche Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevi için güzel bir hazırlık çalışması oldu.

Benim Doğuş Otomotiv'deki kariyer hikayemden de anlaşıldığı üzere kişinin istek, heyecan ve tecrübeleri onun kariyer hayatında çok önemli rol oynuyor. Doğuş Grubu yeni fikirlere açık, devamlı gelişen ve samimi bir yapı. Burası, kişilerin çalışma performanslarının İnsan Kaynakları ve yöneticiler tarafından sürekli takip edildiği, başarıların takdir edildiği ve en önemlisi birçok şirketi bünyesinde bulundurup, çalışanlarına farklı kariyer imkanları sunabilen bir Grup. Bu samimi ailenin bir parçası olmaktan ve yaptığım işten gurur ve mutluluk duyuyorum. DOĞUŞ

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.