Dizel motorlu Latitude EDC versiyonuyla satışta

Dizel motorlu Latitude EDC versiyonuyla satışta

Renault’nun orta üst sınıftaki temsilcisi Latitude, 1.5 lt dizel ve yeni EDC otomatik vitesli versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu. Kısa süre önce...

Renault’nun orta üst sınıftaki temsilcisi Latitude, 1.5 lt dizel ve yeni EDC otomatik vitesli versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu. Kısa süre önce yenilenen Latitude modelinin 1.5 lt (110 HP) EDC versiyonu, 73 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla ve üç farklı donanım seçeneğiyle satılıyor.

1.5 lt dizel motor, 6 ileri EDC otomatik şanzımanla karma kullanımda ortalama 100 km’de 4.7 lt yakıt tüketiyor. ve 125g CO2/km salım değeri kaydediyor. Latitude modelinde sunulan donanımlar arasında Renault R-Link internet bağlantılı entegre multimedya ve navigasyon sistemi, Kör Nokta Uyarı sistemi, 3D Sound by Arkamys ve Bose Sound System, geri görüş kameralı ön ve arka park sensörü, Xenon farlar, elektrikli park freni sayılabilir. Yine donanım seçeneklerine bağlı olarak havayı temizleyici ve rahatlatıcı klima sistemi, araç içi parfüm özelliği, 3 bölgeli elektronik klima ve masajlı sürücü koltuğu gibi unsurlar da var.

Milliyet

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.