Didim Seyahat’e MAN Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP

Didim Seyahat’e MAN Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP

Yarım asrı aşan geçmişi ile seyahat sektörünün köklü firmalarından Didim Seyahat da, filosunu güçlendirirken MAN’ı tercih etti. Didim Seyahat’ın aldığı MAN Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP otobüs, gerçekleştirilen törenle teslim edildi.

MAN’ın Ankara, Akyurt’taki tesislerinde gerçekleştirilen törene,  MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Satış Müdürü Eray Öcal ile MAN Finance Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Kılıç ev sahipliği yaptı. Teslimat töreninde Didim Seyahat’i ise Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Cengiz’in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Eğerci ve Beyamil Kaya temsil etti.

MAN birçok avantajı birden sahip

MAN araçlarının sahip olduğu ileri teknoloji, dayanıklılık, yüksek kalite ve düşük işletme maliyetleri gibi birçok özelliğin yanı sıra daha önce alınan NEOPLAN Tourliner’dan çok memnun kalmalarının da bu tercihi yapmalarında büyük önemi olduğunu vurgulayan Didim Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Cengiz, “Bununla birlikte MAN yöneticilerini özel ilgisi ve yakın desteği, araçların yüksek yakıt tasarrufu ve uygun işletme maliyetleri ile yedek parça fiyatlarındaki avantajlar da MAN’ı tercih etmemize vesile oldu. Ayrıca yaygın servis ağı ve Satış Sonrası Hizmetler’de sıklıkla düzenlenen kampanyalarla sunulan ekstra fırsatlar da, aracın tüm nitelikleriyle birlikte bize önemli ticari avantajlar sunuyor” dedi.

MAN Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP 12 metrede 38 koltuk ile sınıfında tek

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Satış Müdürü Eray Öcal da, MAN’ın işletmelerle işbirliği ile araçlarını en ideal koşullar için geliştirdiklerine dikkat çekerek, “MAN Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP de, tüm üstün özelliklerinin yanı sıra standart 12 metrelik araçlardaki 38 koltuk dizilimi  ile eşsiz bir ayrıcalık sunuyor. Üstelik bunu, konforda Avrupa standartlarından taviz vermeyerek gerçekleştiriyor. Bu özellikleri ile  MAN Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP, sınıfının en çok ilgi çeken, talep edilen otobüsü konumunda” açıklamasında bulundu.  

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.